XS
SM
MD
LG

3 : 3
Poluvreme
1 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
U Šamcu je konačan rezultat 3:3.
Gol
U 87.minutu Perica Maksimović hvata volej i pogađa gornji desni ugao golmana gostiju za 3:3.
87.minut'
Gol
U 82.minutu Borac je postigao svoj drugi gol. Bio je slobodan udarac sa ivice kaznenog prostora, Đorđe Miliće ić se delimično iskupio za ranije grehe i postigao prelep pogodak. Sada je 2:3.
82.minut'
Gol
Kakva greška Đorđa Milićevića u 62.minutu. Želeo je da dribla na 12 metara od svog gola, Srđan Eskić mu je oduzeo loptu i povećao prednost Srpčana. Sada je 1:3.
62.minut'
U ovim trenucima utakmica je nastavljena, teče 46.minut.
Domaćin u 40.minutu traži kazneni udarac, pao je DŽafer Džafić, neće ga dobiti.
40.minut'
Gol
Potpuni rezultatski preokret u Šamcu u 32.minutu. Bio je skraćeni korner za goste sa leve strane, uletela je lopta u bekovski prostor, došla do Nikole Žarića koji iz dobre pozicije pogađa cilj. Borac - Sloga 1:2.
32.minut'
Gol
U 30.minutu Sloga je izjednačila na 1:1. Bio je korner sa desne strane, kapiten Srđan Maletić zahvatio je loptu glavom i poslao u mrežu. Srpčani imaju više od igre.
30.minut'
Gol
Dugo je lopta odbijala se od domaćih igrača u 12.minutu, pa došla do Aleksandra Ćosovića koji šutira sa 18 metara i postiže prelep pogodak. Borac vodi sa 1:0.
Počela utakmica 3.kola na drugoligaškom Zapadu, Borac - Sloga Srbac. Teče 6.minut, golova nema.
6.minut'
Šamac. Sudije: Marko Erak (Banjaluka), Vanja Ajder (Banjaluka), Veljko Makitan ( Gradiška). Delegat: Nenad Mejakić. Posmatrač suđenja: Ljubomir Jevtić (Prijedor).