XS
SM
MD
LG

4 : 1
Poluvreme
2 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Pekija je glavom pogodio mreži golmana Nedžibovića.
20.minut'
Hamzabegović, Matović, Milović, N. Petrović, Pakija, Savanović, Šikanjić, Kalesić, O.Petrović, Zekanović, Maksimović.
Nedžibović, Perović, Babić, Arbinja, Šćepanović. Blagojević, marković, Bojnić, Ljuca, BjeloÅ”, MuÅ”ić.
Gol
Ekipa Igora Jankovića stiže do drugog gola. Strelac je Šikanjić.
Gol
Nikola BjeloÅ” vraća Slaviju u igru.Kako kaže naÅ” izvjeÅ”tač, sjajn slobodnjak, a Mirza nije ni trepnuo. Mirza je golman Rudar Prijedora.
Gol
Novi pogodak Šikanjića.
Gol
Mrežu gostiju iz Istočnog Sarajeva zatresao je Matović.
Utakmica zavrŔena
IzveŔtaj utakmice

Rudar Prijedor bolji od Slavije

18.09.2019 JagoÅ” JagoÅ”

Fudbaleri Slavije su još jednom razočarali u Kupu. Prvo su izgubili u Kupu Republike Srpske, od Bratunca 5:3, a od Rudar Prijedora u Kupu Bosne i Hercegovine sa 4:1.

Bila je ovo potpuno zaslužena pobeda izabranika Igora Jankovića. Pokazali su veću želji i htenje, ali  mora se priznati i kvalitet u odnosu na Slaviju, pa su izborili plasman u osminu finala.

 

Poveli su domaći preko Pekije. On je glavom matirao Nedžibovića, a prednost je uvećao Šikanji. Najlepši trenutak utakmice viđen je u 34. Minuti  kada je Bjeloš iz slobodnjaka matirao nemoćnog golmana Rudar Prijedora,

Bio je to tračak nade da se Slavija može vratiti u igru, ali su izabranici Milana Gutovića sve prosuli u nastavku meča. Već je postala ''praksa'' da loše uđu u drugi deo susreta i lako se predaju. Tako je bilo i u Prijedoru.

Primili su gol na samom startu drugog dela, onda je Matović dotukao grogiranog protivnika. Nakon tog vođstva Rudar Prijedor je smanjio gas, igrao mirno i sigurno, a gosti iz Istočnog Sarajeva nisu imali mogućnosti da bilo šta promene.

Rudar Prijedor - Slavija 4:1 (2:1)

Prijedor. Gradski stadion. Sudija: Miloš Gigović (Gradiška) . Strelci: Pekija 15. Šikanjić 27. 46. Matović 52. ( Rudar Prijedor),Bjeloš 34. (Slavija). Žuti kartoni: Arbinja, Blagojević Gutović (Slavija).

Rudar Prijedor:Hamzabegović, Matović, Milović (od 69. Sajak), N. Petrović, Pakija, Savanović  (od 77. Jaćimović) , Šikanjić, Kalesić, O.Petrović, Zekanović (od 64. Pavlović), Maksimović.       

Slavija      Nedžibović, Perović, Babić, Arbinja, ŠÄ‡epanović. Blagojević (od 86. Mujkić) , Marković (od 60. Kenatro), Bojnić, Ljuca, Bjeloš, Mušić (od 64. Adžem).

Fudbal Fudbal Kup Bosne i Hercegovine Rudar Prijedor Slavija
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača