XS
SM
MD
LG

1 : 2
Poluvreme
0 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Šut na gol
U 24.minutuviđen je slalom Stefana Trivana kroz odbranu gostiju, pa je šutirao iskosa sa leve strane, ali je prečka sačuvala Krupu.
124.minut'
Gol
Gooooooll. Sada je 1:2. Dugo je domaćin pleo mrežu oko kaznenog prostora rivala, onda je lopta došla do Stefana Trivana koji sa oko 18 metara, iskosa sa desne strane, šutira i pogađa cilj
73.minut'
Gol
Ekipa Krupe je povela sa 0:1.
11.minut'
Modriča. Stadion Dr milan Jelić. Sudije: Siniša Lazić (Prijedor), Vojislav Vuković ( Brčko), Dragan Keranović ( Prijedor). Delegat i posmatrač suđenja: Predrag Jevtić (Doboj).
Po suncanom i idealnom vremenu Modriča i Krupa igraju 1/8 finala Kupa RS. Teče 4.minut, golova nema.
Krupa je prvi udarac na gol domaćina uputila u 11.minutu i preko Adonisa Bilala povela sa 1:0. Pre toga, Modričani su napadali, ali bila je to igra bez krčmara.
Poluvreme: Modriča - Krupa 0:1.
Uvodni trenuci drugog poluvremena u znaku blage terenske inicijative gostiju.
Gol
2:0 za Krupu. Prodor po desnoj strani, pa lepa asistencija Jove Lukića za Stefana Nikolića koji pogađa cilj.
Utakmica završena
Krupa je savladala domaću Modriču sa 2:1 i zasluženo se plasirala u 1/4 finala Kupa Republike Srpske. Nakon eliminacije u Kupu BiH, Modriča je zaustavljena i u najmasovnijem klupskom takmičenju Srpske. Pozdrav iz Modriče.
Izveštaj utakmice

Gosti krupan zalogaj (video)

09.10.2019 Slađan Jeremić

Rukovodstva Modriče i Krupe

MODRIČA – Krupa je za nešto više od mesec dana dva puta savladala Modriču na njenom „bunjištu“, pa je u njihovom primeru kvaliteta svaka slučajnost isključena. Doduše, domaćin je u prvih 10 minuta imao terensku inicijativu, a Krupljani minut kasnije prvi put došli do kaznenog prostora Modriče i stigli do rezultatske prednosti. Strelac je bio Adonis Bilal. U 24.minutu Stefan Trivan načinio je slalom kroz odbranu gostiju, pa šutirao iskosa sa leve strane, ali je prečka sačuvala goste. U 58.minutu usledio je prodor gostiju po desnoj strani, pa lepa asistencija Jove Lukića, a Lazar Nikolić iz dobre pozicije povećava prednost svog tima.

 

Dugo je domaćin pleo mrežu oko šesnaesterca Krupljana, onda je lopta došla do Trivana koji šutira iskosa sa desne strane sa oko 18 metara i podgrejava nadu da se može ostvariti nešto više. Domaćin je potom nastojao izjednačiti rezultat, ali gosti su uspeli izboriti plasman u ¼ finala Kupa RS.

To su i zaslužili...

U osmini finala Kupa RS :

Modriča – Krupa 1:2 (0:1)

Stadion: „Dr Milan Jelić“. Gledalaca: 100. Sudija: Siniša Lazić (Prijedor) . Strelci: Trivan u 74.minutu za Modriču, a Bilal u 11.i L.Nikolić u 58.minutu za Krupu. Žuti kartoni: Lazareski, Trivan (Modriča).

MODRIČA: Maslić , Lazareski (od 85.min.Kojić ), Blagojević (od 70.min.Stepančev), Lukić , Trivan , Todorović , Tadić , Prljeta , Stokić , Lalić , Karamanović (od 74.min.Nikić ).

KRUPA: Kolak , Makitan , Modić , Dujaković , Palić , Guskić , Bilal (od 67.min.Miketek ), Blažević (od 46.min.Lukić ), S. Nikolić , Filipović , L.Nikolić .

Igrač utakmice: Jovo Lukić(Krupa) .

 

Fudbal Fudbal Kup Republike Srpske Alfa Modriča Krupa