XS
SM
MD
LG

02.08.2020 17:00
Mladost Doboj-Kakanj
6 : 0
Poluvreme
4 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Pogotkom Ziljkića Borac je poveo sa 4:0
44.minut'
Gol
Odlično je reagovao Vladan Danilović i sa nekih 30 metara lobovao golmana gostiju.
33.minut'
Gol
FK Borac je doÅ”ao do drugog pogotka protiv FK Mladost u 18. minutu utakmice. Strijelac gola ovog puta bio je Stojan VranjeÅ” nakon asistencije Jove Lukića, ljetne akvizicije Banjalučana iz Krupe.Nema sumnje, pandemija koronavirusa u ekipi Mladosti i ne treniranje gotovo tri pune sedmice ostavljaju traga jer se gosti dosta muče sa trčanjem.
18.minut'
Gol
Golom Marka Jovanovića Borac je poveo sa 1:0.
9minut '
Defanzivac Borca Marko Jovanović strijelac je prvog pogotka u novoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine.Å toper Banjalučana je povukao loptu ka golu Semira Bukvića, odlučio se na Å”ut i lopta je odsjela iza leđa golmana Mladosti.
Gol
FK Borac je doÅ”ao do petog pogotka protiv FK Mladost Doboj-Kakanj. ________________________________________________________________________________ Strijelac gola bio je Goran Zakarić, koji je odlično reagovao nakon greÅ”ke zadnje linije Mladosti i pogodio mrežu gostiju svojom jačom lijevom nogom. Semir Bukvić nije imao Å”anse da odbrani udarac povremenog reprezentativca Bosne i Hercegovine.
Gol
FK Borac je stigao do Å”estog pogotka protiv FK Mladost Doboj-Kakanj. ________________________________________ Strijelac gola ovoga puta bio je Goran Zakarić, koji je doÅ”ao do drugog pogotka na danaÅ”njoj utakmici. Zakarić je pogodio u 86. minuti, nakon Å”to je SaÅ”a Kajkut slučajnim dodirom asistirao povremenom reprezentativcu Bosne i Hercegovine.
CrnaMamba22 je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača