XS
SM
MD
LG

Novi Pazar Novi Pazar
05.08.2020 17:00
Partizan Beograd
3 : 2
Poluvreme
1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Milošević razočaran u igrače

05.08.2020 Tanjug

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da je veoma razočaran posle poraza svog tima od Novog Pazara 3:2 u drugom kolu Superlige.

"Vrlo sam razočaran, zaista. Razočaran u neke stvari. Ako budem nastavio ovo da radim, neke stvari će mora da se menjaju iz korena. Biće priče ovih dana. Ovo je zaista razočaravajuče i tužno od igrača", kazao je Milošević.

Očekuje se reakcija uprave Partizana posle poraza u Novom Pazaru

"Uvek sam preuzimao sve na sebe. Spreman sam i sada, nije problem, ali ovo je tužno i ružno. Posle ovakve igre, moram da sumnjam u samog sebe. Ovo nije nivo Partizana i ovo ne sme da bude nivo Partizana. Čestitke Novom Pazaru."

Fudbaler Partizana Takuma Asano izjavio je da boli večerašnji poraz od Novog Pazara, da treba analizirati individualne i timske greške i dati sve od sebe da se ovo ispravi.

Crno-beli su na gostovanju poraženi su 3:2 u drugom kolu Superlige, a Japanac je bio strelac gola kojim je Partizan napravio preokret i poveo sa 2:1.

Međutim, do kraja meča izabranici Sava Miloševića primili su još dva pogotka i ostali bez bodova.

"Utakmica je bila izuzetno teška, puna preokreta. Mi smo se nadali da ćemo pri vođstvu ne samo zadržati rezultat, već dati još jedan gol. Nažalost, to je fudbal, sitnice i sekunde odlučuju. Poraz mnogo boli, ali daleko od toga da je bilo šta izgubljeno, tek je drugo kolo. Znamo koliko imamo težak raspored, svesni smo koliko je avgust važan za držanje bodova. Pogledaćemo se u oči, analizirati individualne i timske greške i obećavam da ćemo dati sve od sebe da ovo ispravimo. Ne samo ja, već čitav tim", istakao je Asano.

 

Lige Srbije Lige Srbije Linglong Superliga Srbije Novi Pazar Partizan
CrnaMamba22 je ocenio igrača
AleksandarSuka je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača