XS
SM
MD
LG

Druženje veterana Mladosti i Radnika

Dva drugarska kluba koji poslednjih godina saradjuju i pomažu se medjusobno u svim akcijama koje prave iskreirali su jos jednu lepu priču za kraj ove godine, 

a to je duel i druženje veteranskih ekipa.

Utakmica je odigrana u Glamočanima na terenu Mladosti  pod svetlošću reflektora sa početkom u 18.30sati, a  nakon velike i bespoštedne "borbe" zavrsena je miroljubivo rezultatom 3-3.

Nakon utakmice koju je drugarski odradio u ulozi sudije domaći veteran i novi poslanik u slupstini RS Saša Popović oba tima su bila zadovoljna postignutim rezultatom i prikazanom igrom. 

Uz tradicionalno zajedničko fotografisanje svih aktera, sledilo je ono sto je u ovim utakmicama najbitnije tzv. treće poluvreme, a tu se dobrim domaćinom ponovo po ko zna koji put pokazao Milenko Petrović alfa i omega ovog kluba i jedan od najmaštovitih sportskih radnika u RS koji je sa svojom ekipom veterana obezbedio piće i večeru dobrodošlice. 

Nisu izostali ni pokloni sa jedne i sa druge strane, za ovu priliku uručena je i lopta za najboljeg igrača utakmice a ovu titulu poneo je  Boris Narić igrač Urija koji  je pokazao da itekako poznaje sta  je fudbalska igra.

Druženje je potrajalo do ponoći kada su se akteri ovog meča razišli i zakazali revanš sledeće godine na stadionu u  Urijama. 

Vetersni Urijaša posle veterana Krka Novo Mesto, veterana Kotor Varosa dobivaju novog takmičara u ovoj  konkurenciji.