XS
SM
MD
LG

Derventski kik-bokseri nastupali na Međunarodnom turniru u Prnjavoru

Međunarodni kik-boks turnir “Prnjavor open 2018” održan je u subotu u Prnjavoru, a svoje mjesto na njemu su našli i članovi Kluba borilačkih vještina /KBV/ “Derventa” iz Dervente, koji su ostvarili zapažene rezultate.

U kategoriji starijih kadeta u disciplini kick-light -69 kilograma, Simo Zorić pobjedio je u polufinalu borca iz Jelaha, dok je u finalnom meču koji je bio veoma izjednačen, poražen jednim poenom razlike od borca iz Istočnog Sarajeva. Kod mlađih kadeta borbu je radio Viktor Legin u disciplini kick-light -32, koji je u finalnom meču savladao borca iz Usore.

“Zaista odlične mečeve su odradili svi u Prnjavoru. Rezultat Sime govori koliko je bio blizu pobjede, a kada je riječ o Viktoru, on je bio odličan i imao je meč vrijedan aplauza“, ističu iz KBV.

KBV je u Prnjavoru predstavljala  i jedna djevojka Tamara Radovanović, koja se borila u kategoriji juniora -55 kilograma. Ona je otovrila finalni dio tunira, a u svom meču savladala je sudijskom odlukom 3:0 protivnicu iz Modriče.

 

 

“Tamara napreduje iz dana u dan i ove je tek njen početak. Evidentno je da kroz ovaj turnir, te prethodna dva pokazuje da će biti još većih rezultata”, dodali su iz ovog derventskog kluba.

Učešćem na turniru čiji je organizator bio Kik-boks klub “Prnjavor”, KBV "Derventa" završava ovogodišnji takmičarski kalendar, te se okreće pripremama  i izazovima koji ih očekuju naredne godine.