XS
SM
MD
LG

Ne pita se samo Zvezda!

Utakmicu 20. kola Super lige, Napredak igra u subotu 8.decembra sa početkom u 19:00 časova na stadionu Rajko Mitić u Beogradu, uz direktan prenos na TV Arena. Protivnik je aktuelni šampion Crvena zvezda:

"Crvena zvezda je neprikosnovena u ovom prvenstvu, i ostaće tako i do kraja prvenstva. Rekao sam da će u 12.kolu biti prvak države, što je ona i postala, tako da idemo da odigramo što bolje možemo. Imaćemo izvanredne uslove, teren je odličan, bez obzira na vremenske prilike. Bićemo maksimalno orjentisani ka igri i želji da napravimo što je moguće bolji reultat. To nikada ne može biti u drugom planu, jer možemo i hoćemo, ali moramo biti i realni.

U koliko budemo igrali kako mi možemo to će biti lepa utakmica, pa čak možda i neizvesna", rekao je na konferenciji za novinare strateg Napretka Milorad Kosanović. On je izrazio nadu da će tako i biti, jer i pored teških uslova za rad i "zgusnutog" rasporeda utakmica, svi igrači su na raspolaganju stručnom štabu.

"Idemo u Beograd da se igramo" zaključio je Kosanović svoje obraćanje novinarima.

Enver Alivodić smatra da se ne pita samo Zvezda:

"Sigurno je da nas očekuje teška utakmica.Zvezda ima dva tima, podjednako dobra. Mi ćemo pokušati da iskoristimo svoju šansu. Sigurno je da ne idemo da se branimo, i mislim da će biti dobra utakmica.

Ni jedna ekipa koja igra protiv nas se ne pita,samo ona, pa tako ni Zvezda" rekao je iskusni Alivodić.