XS
SM
MD
LG

Futsaleri Jahorine nišane titulu jesenjeg prvaka

Start u Prvoj ligi Republike Srpske obilježio je KMF "Jahorina" koji je sa četiri pobjede i jednim remijem jedini neporaženi tim u prvenstvu i potvrđuju da su na pravom putu ka tituli prvaka RS i Premijer ligi što je i cilj za ovu sezonu.

Posle odigranih pet kola i pored oduzeta tri boda, Paljani sa deset na čelu su tabele, imaju tri boda više u odnosu na Brčko Zdravlje koje ima meč manje, a tokom vikenda pred pulenima trenera Stefana Tadića je novi izazov. 
U skolpu 6. kola dočekaće novog prvoligaša KMF "Šampion" iz Laktaša.

Posle velike pobjede u Nevesinju u prošlom kolu nad direktnim rivalom za najviši plasman i u srijedu triumfa nad premijerligašem KMF "Tango" u Istočnom Sarajevu i plasmana u četvrtfinale Kupa BiH Paljani sa optimizmom i u dobrom raspoloženju čekaju sastav iz Laktaša.

Bojan Brčkalo-Brke alfa i omega futsalera "Jahorine" prezadovoljan je razultatima u dosadašnjem toku sezone ali poručuje, nema euforije i čvrsto su na zamlji. Ne razmišljaju previše unaprijed, igraju od utakmice do utakmice, a fokusirani su samo na meč protiv sastava iz Laktaša. Neće biti lako, brane lidersku poziciji ali dobrim odnosom prema igri nadaju se najboljem, da će prvi dio sezone završiti na tronu prvoligaškog karavana i titulom jesenjeg prvaka Republike Srpske.

Gosti sa omjerom 2:2 i sa šest bodova sa trećeg mjesta dolaze u Pale. Slavili su u Brodu, u prošlom kolu i najavljuju mušku borbu te će domaćin morati uložiti dosta energije da dođe do novih bodova.

Očekuje se lijepa sportska priredba te ovom prilikom pozivamo ljubitelje sporta iz Pala da podrže domaći sastav u nastojanju da ostvari sportske ambicije i bude bliže Premijer ligi.

Utakmica između futsalera Jahorine i KMF "Šampion" igra se u nedelju 9. decembra u Palama u dvorani "Peki" sa početkom od 20,00 časova.

 


14 .kolo Prva liga RS
Nevesinje 6 : 1 Kotor Varoš
Brčko Zdravlje 1 : 6 Brod
Ljubinje 9 : 11 Šampion
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Nevesinje 12 8 0 4 24
2 Šampion 12 8 0 4 24
3 Kotor Varoš 12 7 0 5 21
4 Brod 12 6 0 6 18
5 Jahorina (-3) 12 5 2 5 14
6 Brčko Zdravlje 12 3 2 7 11
7 Ljubinje (-4) 12 3 0 9 5