XS
SM
MD
LG

Novi mandat Mijailoviću!

Svetozar Mijailović dobio je podršku većine glasača na izborima za predsednika FK Crvena zvezda čime je počeo njegov drugi uzastopni mandat na čelu šampiona Srbije.

Foto: facebook.com/crvenazvezdafk

Tokom trodnevnog glasanja 8, 9. i 10. decembra, elektronskim putem ili izlaskom na glasačko mesto, svoju volju su iskazala 964 člana kluba, a podršku aktuelnom predsedniku pružila su 943 glasača.

Podsetimo, Mijailović je na održanim izborima bio jedini kandidat, pa su se zvezdaši zapravo izjašnjavali o poverenju aktuelnom predsedniku, a zadovoljstvo pristalica srpskog šampiona radom aktuelnog rukovodstva najbolje se oslikava u podršci 97,8% glasača.

 

Takođe, pokazatelj zadovoljstva zvezdaša je i rekordna izlaznost koja svedoči o izuzetnoj podršci aktuelnom kursu crveno-belih.

– Zahvalio bih se na velikoj podršci koja je ujedno čast i obaveza. Srećan sam na prilici da nastavim rad sa timom na koji su svi zvezdaši ponosni. Želim da u narednoj godini osvojimo duplu krunu, a svim zvezdašima žeim zdravlje, sreću i da sve čime nisu bili zadovoljni ostave u ovoj, a sve radosti prenesu i uvećaju u narednoj godini – istakao je Mijailović.

 

Mijailoviću je ovo treći mandat s obzirom na to da je na čelu kluba bio od 1987. do 1993. godine, a na istu funkciju se vratio 2014. godine