XS
SM
MD
LG

Pl: Osvrt na 16. i najava 17. kola iz Fantazi ugla

Pred nama je novo kolo u Premijer ligi. To znači da nas čekaju i Fantazi uzbuđenja. Budući da nije bilo vremena ranije da pišemo o utiscima iz 16. kola, sada ćemo prvo to odraditi pa će ići najava 17. kola.

16. KOLO

MOJA EKIPA

Kolo jako teško za mene. Imao sam 40 bodova i pao oko 400 hiljada mjesta. Jednostavno, prošlo kolo je bilo u fazonu imaš Liverpulovce i dominiraš ili ih nemaš i kukaš. Salah tri komada dao, odbrana CS donijela a ja imao samo mučenog Šaćirija ali šta da se radi.

Fabijanski protiv Palasa ništa napravio nije. Dank takođe loš. Doerti dao gol i dobrano mi izvukao kolo. Kolašinac izvukao CS i bonus ali slaba je to utjeha bila jer me Jedlin dokusurio. Ušao sa klupe sa crvenim kartonom.... To je baksuzluk totalni bio. U veznom redu samo Ričarlison donio bodove. Sterling jedno veliko ništa, Silva se povrijedio a Šaćiri ništa. Napad je tek mučan bio. Auba kao kapiten samo asistenciju donio a Kejn prvi put zdrav rotiran i odigrao samo 15 minuta. 

PREDLOŽENI IGRAČI

Predloženi igrači su čak i dobri bili. Kolašinac i Snodgras donijeli bodove a Pogbu pravo ne znam ni što vam predložih.

17. KOLO

MOJA EKIPA

Ja sam odlučio rizikovati jer sam očajan. Išao sam -12 i napravio sam četiri izmjene. Izbacio sam povrijeđenog Silvu a ubacio Žotu koji igra odlično u poslednje vrijeme. Umjesto Šaćirija ušao je Kristijan Eriksen. Ušao mi je i Holebas umjesto Jedlina dok je Snodgras zamijenio Vorda.

Na golu je Fabijanski. Teško CS može protiv Fulama ali mogao bi neke odbrane imati. Kolašinac protiv Sotona može CS donijeti. Holebas sa CS-om djeluje kao penal protiv Kardifa a i ofanzivno je dobar. Doerti ima tri gola i tri asistencije i samo je Alonso još od defanzivaca učestvovao u toliko golova. Protiv Bormuta CS je skoro nemoguć ali možda može gol ili asistencija neka.

Vezni red je dosta promijenjen. Eriksen protiv Barnlija bi trebao biti dobar jer je Barnli stvarno kanal, pogotovo u gostima. Sterling protiv Evertona može biti dobar ali je igrao cijeli meč u LŠ i to me malo brine. Ričarlison teško može dati Sitiju ali ne vadi se naravno. Snodgras igra odlično pa se nadam da može uraditi posao i protiv Fulama jer će tu golova biti. Žota je ušao u pravu formu pa se nadam da će i meni neki bod donijeti.

U napadu su Kejn i Obamejang. Od Kejna se očekuje mnogo protiv Barnlija jer je prošli put dao tri komada a Auba kod Sotona može biti dobar jer je bolji u gostima i pogotovo bolje igra kada Arsenal igra u nedelju a sada je takav slučaj.

IZBOR KAPITENA

Ovo kolo racionalan kapiten je ili Kejn ili Obamejang. Gore sam i naveo zašto a može se očekivati i solidan broj golova na utakmicama koje igraju.

Sitijevci su uvijek dobra opcija ali budite oprezni.. Imajte u vidu da David Silva ne igra. Imajte u vidu da je Sane vezao 3-4 meča po 90 minuta a i Sterling je u LŠ igrao 90. Aguero e možda vraća takođe. Ipak, ako birate Sitijevce, Sterling najbolji izbor.

Takođe, dobra opcija je i Azar protiv Brajtona a potez ludaka je Čičarito.

Dolazimo i do mog kapitena, Kristijana Eriksena. Ovo je najluđi potez moj ali moram rizikovati. Eriksena ima oko 5% ljudi. Samim tim što ga imate, pravite razliku u odnosu na ostale ako bude dobar. E sad ako bude dobar kao kapiten, e to je tek sjajna stvar. A ako bude loš ne gubim mnogo jer sam u kanalu svakako.

PREDLOŽENI IGRAČI

-Holebas jer protiv Kardifa bi morao imati CS a i u ofanzivi može donijeti nešto.

-Dejan Lovren je dobra opcija. Trebao bi igrati a košta samo 4,9 što je džabe za odbranu Liverpula a oni mogu CS izvući i protiv Junajteda.

-Koščelni je igrač sa kojim možete praviti razliku. Igrati mora a CS je realan.

BITNE NAPOMENE

-David Silva out oko dvije sedmice dok se Aguero možda vraća.

-Vilson nema tešku povredu ali moguće da će ga Hauv čuvati za kup jer tu imaju šansu za trofej.

-Zaha radi kartona propušta ovaj meč ali mislim da će i bez njega Palas dati gol pa se ne zalijećite sa Lesterovom odbranom.

-Kamara puca i penale izgleda u Fulamu. Ako bude siguran, ulazi mi jer košta samo 4,3 (preko dva milina jeftiniji od Vilsona).

-Arsenal krpi odbranu jer nema Sokratisa, Mustafija i Holdinga dok je Lakazet igrao u Ligi Evrope i pitanje je da li će biti starter.

Eto to je to za ovaj put. Srećno svima!

Bodovi u 16. kolu

Tim za 17. kolo