XS
SM
MD
LG

Marinko Umićević:Premijer liga B je izdaja

Jučerašnja odluka Izvršnog odbora Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine da se u prihvati predlog o formiranju Premijer lige B  izazvao je velike po trese u Republici Srpskoj.

Pojedini sportski radnici su kontatovali da je to direktan atak na Prvu ligu Republike Srpske i Rukometni savez Republike Srpske. Pozvali smo za kome ntar i Marinka Umićevića predsednika RS RS, u ostavci:

- Nisam video odluku. Onaj ko je to usvojio je napravio izdaju. Pa direkltno rušimo svoju Prvu ligu. Zašto nam to treba. Hrvati i Bošnjaci se u federaciji ne mogu dogovoriti ništa , pa guraju nas. Dobro je da je to samo usvojeno u vidu predloga, jer ću ja kao potredsednik Borca biti protiv. Ne zanima me bilo kakva Premijer liga B. Podneo sma ostavku na poziciju predsednika RS RS. Sud nikako da donese odluku i natera bivše rukovodstvo da nam preda pečat i ostala doklumenta. Nadam se da će to biti uskoro rešeno, a opet vam ponavljam, odluka o Premijer ligu B je izdaja naših interesa, jasno i glasno rekao je  Umićević.