XS
SM
MD
LG

Rukovodstvo prvoligaša sa Tise vrlo aktivno u prvenstvenoj pauzi

Fudbaleri prvoligaša sa Tise su na zasluženom odmoru. Jedino su kapiten Nemanja Stanojev i golgeter Mladen Kovačević imali kratak prekid, jer su prisustvovali tredicionalnoj manifestaciji „Izbor sportiste godine“ u organizaciji Saveza sportova opštine Bečej. Prvi je kao kapiten primio priznanje za najuspešniju ekipu godine, a drugi je rangiran na drugom mestu sportista u konkurenciji seniora, odmah iza reprezentativca u kajaku Marka Tomićevića. Međutim, rukovodstvo OFK Bečej 1918 je vrlo aktivno u aktuelnoj pauzi. Prvo su detaljno analizirali minulu polusezonu, a onda su kranuli u očekivanu akciju.

Dobrim odbranama Nemanja Radović i Marko Živkov su sačuvali svoje pozicije ispred mreže

- Razgovaramo sa svim igračima aktuelnog sastava, jer želimo samo zadovoljne igrače za nastavak sezone, pošto nam predstoji bitka za opstanak u društvu prvoligaškog karavana. Većina je izrazila želju da nastavi u istom dresu i na proleće, ali biće i odlazaka. Prvo ćemo zaključiti listu odlazaka, a onda slede dolasci. O imenima je još rano, ali se zna da smo zadovoljni golmanskim tandemom Marko Živkov – Nemanja Radović, dok će ostale linije tima biti popunjene sa po, bar, jednim igračem koji odmah može „u vatru“, a ne da sedenjem na klupi pojača konkurenciju, jasan je sportski direktor Bečejaca Dejan Stanojev. 

Iako u klubu još nije potvrđeno, najbliži odlasku su štoper Marjan Cvetković, koji bi karijeru da nastavi u redovima somborskog Radničkog, i vezista Stefan Cvijić, čija je namera da se vrati u erdevičku Slogu.

Najverovatnije se lista odlazaka neće završiti sa ova dva imena. Što se dolazaka tiče, najneophodniji je popuniti mesto u zadnjoj veznoj liniji, ali i defanzivi, pošto se mreža, i pored dobrih odbrana golmana, neprimereno mnogo, čak 32 puta, tresla.