XS
SM
MD
LG

Nole kreće jutros

Novak Đoković igra protiv Amerikanca Mičela Krugera u meču prvog kola na Otvorenom prvenstvu Australije. Susret se igra na Rod Lejver areni, a počinje oko 9.00 časova. 

Đoković počinje pohod na sedmu titulu u Australiji. Prvi rival mu je 230. na ATP listi, Amerikanac Mičel Kruger, koji je do prvog kola stigao kroz kvalifikacije. Kao glavni favorit na turniru, naš teniser ne bi trebalo da ima težak zadatak u prvom kolu.

Naš teniser je u izjavama pred ovaj turnir napomenuo da je spreman i da želi da se u najboljem svetlu predstavi na Otvorenom prvenstvu Australije. Turniru koji je do sada osvajao šest puta, tako da mu Melburn sigurno budi lepe uspomene.

Međutim, ulogu favorita mora da opravda na terenu, i ne samo to već i da pokuša da se što manje zadrži u ovom meču, kako bi svežiji dočekao iskušenja koja ga očekuju na Australijan openu.

Novak Đoković i Mičel Kruger se do sada nisu sastajali na ATP turu, a ukoliko savlada ovu prepreku, naš teniser će u drugom kolu igrati sa boljim iz duela između Francuza Žoa Vilfreda Conge i Slovaka Martina Kližana.

Duel između Đokovića i Krugera je prvi u večernjem terminu na ”Rod Lejver” areni i neće početi pre 9.00.