XS
SM
MD
LG

Golman Radnika izabran za sportistu grada 2018

RADNIKU OSAM PRIZNANJA NA IZBORU SPORTISTE GRADA

Nikola Vasiljević, prvi golman Radnika poneo je titulu najboljeg sportiste grada u seniorskoj kategoriji, dok je šef struke Radnika Milan Milanović izabran za najboljeg trenera u 2018.godini. Treće priznanje Radniku pripalo je kao najtrofejnijem i najuspešnijem sportskom kolektivu.

Izbor sportiste grada u Surdulici se organizuje već 17 godina, a poslednja tri su pod okriljem Sportskog saveza opšine Surdulica, koji je inače organizator i svih sportskih manifestacija u Surdulici. 

Na ovogodišnjem izboru Titulu najbolje sportiskinje grada u seniorskoj kategoriji ponela je Kristina Milovanović i z Bokserskog kluba "Srbija"(osvajač zlatne rukavice na takmičenju Regiona Istočne Srbije).

Najuspešniji klub u mladjoj kategoriji(do 16 god.) je po odluci žirija KK Radnik, a pojedinačna priznanja za najbolje u mladjoj kategoriji poneli su odbojkaši. Najbolji sportista u maladjoj kategoriji je po mišljenju žirija Mile Nikolić iz OK Surdulica. Nikolić igra na poziciji tehničara i jedan je od kandidata za sastav muške pionirske odbojkaške reprezentacije koja bi trebala da krajem aprila bude učesnik kvalifikacionog turnira za odlazak na evropsko prvenstvo(planirano za drugu polovinu jula 2019.) Za najbolju sportistkinju grada u ovoj kateoriji izabrana je Svetlana Anđelković, takođe iz OK Surdulica.

Pored ovh priznanja uručene su i nagrade najboljima u drugim kategorijama:

Za perspektivne sportiste: Lazaru Mitiću, Milanu Stamenkoviću, Veselinu Gašiću, Stefanu Ivanoviću i Vladanu Anđelkoviću, sva petorica i mladjeg pogona FK Radnik; Marti Marinković i Zorani Ivanović iz RK Radnik; Petri Veličković iz KK Radnik; Biljani Đorđević SUK Belo Polje; Marjanu Stankoviću iz KK Radnik; Petru Spasiću iz ŠK Radnik i Alenu Asanoviću iz BK Radnik.

Šestoro njih nagrađeno je i za ostvarene rezultate: Ivan Zdravković iz KK Radnik, Petar Stošić iz BK Srbija, Milan Stančević iz KK Tanden, Valentina Zareva iz PK Strešer kao i planinar Stefan Janković. 

Najbolji sportisti u društvu poslanika Novice Tončeva i predsednice opštine dr.Aleksandre Popović