XS
SM
MD
LG

Kolektiv hendikepiran odlaskom četiri najbolja igrača

MEĐAŠI: FK Kolektiv će u proljećnoj polusezoni biti osjetno hendikepiran jer su odlazak najavila 4 nabolja igrača. Riječ je o Nikoli Motiki, Vedranu Bodi, Žarku Simiću i Marku Todoroviću - Patu. Oni odlaze u Novo doba iz Čardačina,  takođe člana PL RS, grupa Semberija. U Kolektivu su iznenađeni ovim potezom svojih igrača, jer im to nisu najavili ranije, kako bi  za njih pronašli zamjene..

"Zahvalni smo ovim igračima za sve što su učinili za naš klub. Zamjerimo im  samo što nam to nisu na vrijeme rekli. Znamo da im je Novo doba obezbijedili novčanu naknadu za prelazak kod njih. Mi im ne možemo praviti smetnje, niti to želimo. Novo doba nije korektno jer su se trebali obratiti i nama, u vezi toga, jer su ovi igrači stasali i afirmisali se kod nas, ali nema veze, mi ćemo im izaći u susret  zbog njih, ali nikako zbog kluba Novog doba iz Čardačina",  kaže potpredsjednik kluba Dragan Njegić.
Uprava Kolektiva će narednih dana pokušati da angažuje neke nove igrače kako bi, bar donekle, nadoknadili njihov odlazak.