XS
SM
MD
LG

Zvorničanima pet medalja

Džudisti Srpskog Sokola iz Zvornika, osvojili pet medalja, na Međunarodnom turniru „Laktaši open 2019“.  Prema riječima trenera Suzane Damjanović, ovaj klub se okitio sa dvije srebrne i tri bronzane medalje.

U konkurenciji  mlađi poletarci, do  22 kg, bronzom se okitio Lazar Đokić, do 31kg, bronzu je osvojiio Pavle Zekić. U konkurenciji poletaraca do 25 kg, bronzanu medalju je osvojio Aleksa Damjanović. U kategoriji mlađi pioniri do 60 kg, srebro je osvojio Pavle Gurdeljević, a u konkurenciji starije pionirke do 48 kg, srebro je osvojila Sandra Popović.

Ovaj turnir se održava već 17 godina i na njemu je učestvovalo više od 200 takmičara iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Rumunije i BiH. Trener zvorničkih dzudista Suzana Damjanović, kaže da je konkurencija bila vrlo jaka i da je zvornički klub nastupio sa pet takmičara. Osvojeno je pet medalja i Damjanović je zadovoljna učinkom zvorničkih sportista na ovom turniru.

Podsjećamo da je Suzana Damjanović na ovogodišnjem izboru sportiste za 2018 godinu osvojila nagradu za sportskog radnika godine.