XS
SM
MD
LG

Zašto Selekt,a ne Adidas lopte?

Ugovor između Adidasa i Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine o poslovno - tehničkoj saradnji je istekao. Biće zanimljivo videti u kojoj opremi će reprezentacije Bosne i Hercegovine igrati u kvalifkacijama za Evro. Može se naravno desiti da ostane Adidas oprema, ali pod drugačijim uslovima.

Kako smo sazanli od pojedinaca bliskih FS BiH Adidas nudu saradnju po osnovu reciprociteta. Dakle, FS BiH kupi opreme u iznosu od recimo 500.000 evra, a  Adidas donira toliko. Uz sve to Nemci su ponudili i bonuse ukoliko se reprezentacija plasira na Evro i na Svetski šampionat.

Međutim, pitanje je da li će ta ponuda ostati na snazi, jer se u subotu kreće u nastavak bh šampionata sa Selekt loptama.

Kako smo mi saznali administracija FS BiH je tražila od Adidasa lopte, a rečeno im je da ih mogu isporučiti tek u septembru. 

To međutim nije značilo i da se lopte Adidas nisu mogle kupiti, jer je neko u FS BiH odlučio da umesto Adidasa kupi Selekt lopte. Možda je to i najava prekida saradnje FS BiH - Adidas.

Nije na odmet reći da FS RS ''tera'' klubove da već dve godine igraju sa Selekt loptama...

Da li trag o onome ko je pogurao Selekt ka FS BiH ide ka FS RS. Nije ta sumnja bez osnove,rekao nam je fudbalski radnik iz Zapadne Hercegvine.