XS
SM
MD
LG

Poziv za podršku i učešće - Trka za život


Olimpijski centar Jahorina i Otvorena mreža, organizuju humanitarnu trku, sa ciljem da pomognemo oboljeloj djeci, kojoj je finansijska pomoć neophodna. Pozivamo Vas da podržite akciju, donacijom sredstava u skladu sa Vašim mogućnostima ili na način samog učešća u trci i kupovinom majice.

Humanitarna trka u dvije kategorije, prilagođena djeci i odraslima, skijašima i borderima će se održati na stazi Poljice na Jahorini sa početkom u 11:30 časova i sva prikupljena sredstva od trke idu u humanitarne svrhe, za spas teško oboljele djece iz Programa OTVORENE MREŽE.

Za sve, koji budu na Jahorini, prijave i uplate će se vršiti od 23. februara sa minimalnom cijenom učešća od 20 KM. Svoje mjesto na trci možete rezervisati već sad na zvaničnom sajtu OC Jahorina https://www.oc-jahorina.com/humanitarna-organizacija-otvorena-mreza-i-olimpijski-centar-jahorina-organizuju-humanitarnu-trku-za-zivot/, a uplatu možete izvršiti zaključno sa 24. februarom do 10:30 časova na Jahorini.

Prva tri mjesta u obje kategorije na trci očekuju vrijedne nagrade od sponzora Raptor, Just Watch i Denis Toys. Za sve koji ne skijaju ili bordaju, a žele da podrže akciju, pripremljene su majice i narukvice koje će se dan pred i na dan trke moći kupiti na par lokacija na Jahorini i to po cijeni od 20 KM za majice i 5 KM za narukvice.

Pozivamo Vas da učestvujete u ovoj humanitarnoj akciji i donirate sredstva oboljelim mališanima. Donacije možete izvršti I direktno uplatom sredstava na Žiro računi OTVORENE MREŽE - Transakcijski račun otvoren kod Sberbank BH 1401010022091880 - Devizni račun kod Sberbank BH 5030120-220918--- IBAN broj BA39 1401010022091880 SWIFT-SABRBA22 , putem PayPal-a: info@otvorenamreza.ba  ali i pozivima na jedinstvene brojeve "OTVORENE MREŽE" - 17030 i 17050 za sva tri operatera M:TEL, BH TELECOM i HT ERONET - Cijena poziva 2 KM+PDV.

Nadamo se da ćete se odazvati ovom pozivu na humanost i podržati život!