XS
SM
MD
LG

Proglašenje najboljih iz oblasti sporta
UGLJEVIK: U Centru za kulturu je održana manifestacija na kojoj je izvršeno proglašenje najboljih iz oblasti sporta za proteklu, 2018. godinu. Nagrade su uručili: Boško Lukić, načelnik odjeljenja  za društvene djelatnosti, načelnik opštine Vasilije Perić i predsjednik Skupštine opštine Đoko Simić.
 
Najbolji sportista je fitnes instruktor i fitnes bodibilding takmičar Igor Jevtić, koji je Ugljevik predstavljao  u mnogim velikim i prestižnim takmičenjima širom svijeta. Najuspješniji  sportski klub je FK Rudar 1925, jesenji prvak Regionalne lige RS, grupa Istok, koji je na pragu povratka u Drugu ligu.
 
Posebno priznanje je uručeno Školi fudbala Rudar. Najuspiješniji sportisti u mlađim kategorijama su: u ženskoj konkurenciji fudbalerka Ružica Stevanović, članica ŽFK  Radnik Bumerang iz Bijeljine, a u muškoj Marko Miljanović, golman u Školi fudbala Rudar.
 
Najuspješniji sportski radnici su: Svetozar Stevanović iz FK Mladost - Bogutovo Selo i Jovica Đurđević,  predsjednik FK Partizan iz Donje Trnove. Sportski trener godine je Borislav Radovanović,  trener FK Rudar 1925.