XS
SM
MD
LG

Moka tim menadžer KKI Vrnas

BANJALUKA, 7. MARTA /SRNA/ - Proslavljeni srpski košarkaš Zoran Moka Slavić pozvao je danas ljubitelje košarke u Banjaluci da u što većem broju dođu u sportsku dvoranu "Borik" i podrže Košarkaški klub invalida /KKI/ "Vrbas" u "Evroligi dva", te dodao da očekuje da će ovaj klub trijumfovati u tom takmičenju.
KKI "Vrbas" će 8. i 9. marta biti domaćin "Evrolige dva" na kojem će nastupiti i timovi iz Turske, Francuske, Izraela i Holandije, čiji je promoter Slavnić. 

"Moja misija će se nastaviti kako bih promovisao nešto što vrijedi jer košarkaši u kolicima ne traže milostinju već ono što im pripada po uspjehu, a svi znaju da je posljednjih nekoliko godina najveći sportski brend Banjaluke upravo KKI `Vrbas`", rekao je Slavnić, koji je danas u Banjaluci promovisan u tim menadžera KKI "Vrbas". 

On je novinarima rekao da se nada će to shvatiti i šira društvena zajednica, te dodao da je počastvovan ovim imenovanjem. Slavnić je rekao da razmišlja da pređe da živi u Banjaluku i da pomogne ovom klubu i da svoj doprinos u njegovom radu i razvoju. 

Predsjednik KKI "Vrbas" Marinko Umičević rekao je da velika čast da imaju ovakvog čovjeka na klupi.