XS
SM
MD
LG

IV: Ivi hrvatski derbi, Raonić prošao dalje dok je nervozni Kirijos ispao

Ivo Karlović plasirao se u treće kolo Indijan Velsa. On je u drugom kolu savladao zeljaka Bornu Ćorića sa 2-0. Iako je zašao u petu deceniju života, ''Div sa Šalate'' i dalje oduševljava. Za prvi set protiv mladog Ćorića, Ivi je bio dovoljan jedan brejk i dobio ga je sa 6-4. Drugi set otišao je u taj brejk a tamo je iskusni Karlović bio spretniji. Ivo će u trećem kolu igrati protiv Gunesvarana.

Dalje je prošao i Miloš Raonić. Kanađanin crnogorskih korijena savladao je Sema Kverija sa 2-0. U duelu dva servera prvi set otišao je u taj brejk, gdje se bolje snašao Raonić. U drugom setu smo gledali izjednačen tenis a Raoniću je bio dovoljan brejk da dobije drugi set sa 6-4  a samim tim i meč. On će u trećem kolu igrati protiv Girona koji je savladao De Minora sa 2-1 u setovima.

Takmičenje u Indijan Velsu završio je već na startu temperamentni Nik Kirijos. Iako je prošle sedmice izdominirao u Akapulku i uzeo trofej, sada je u drugom kolu ispao od Nijemca Filia Kolšrajbera. Bilo je 2-0 u setovima za Nijemca a oba seta dobio je sa po 6-4. Nijemac igrao smireno i kaznio je sve greške nervoznog Kirijosa. Nijemac u trećem kolu ide na Novaka Đokovića koji je rutinski prošao drugo kolo, savladavši Fratanđela.

Foto: Esentially Sports