XS
SM
MD
LG

Nadal prejak za dobrog Krajinovića

Filip Krajinović završio je nastup na ovogodišnjem Indijan Velsu. Bolji od Našeg tenisera bio je Rafa Nadal, koji je u osmini finala slavio sa 2-0.

Filip je dobro počeo i u prvom gemu imao je 0-30 na servis Španca. Ipak, Nadal je uspio vezati četiri poena i sačuvati servis. Potom Španac uzima servis Filipu, potvrđuje ga i dolazi do 3-0. Nije se Filip predao tek tako. Uspio je u petom gemu napraviti ribrejk. Međutim, već u narednom gemu Nadal pravi novi brejk. Do kraja prvog seta Nadal je sačuvao prednost brejka i prvi set dobio sa 6-3.

Nadal je napravio brejk i u ranoj fazi drugog seta. Bilo je to u trećem gemu kada je oduzeo Filipov servis. Filip se nije predavao. Čuvao je svoj servis i trudio se konstantno da napada Nadala na njegovom servisu. Ipak, Španac je sačuvao prednost brejka, dobio drugi set sa 6-4 i prošao u četvrtfinale.

Iako je Filip eliminisan, njegove igre u Indijan Velsu ohrabruju. Prošaa je kvalifikacije, potom tri runde bez izgubljenog seta a onda je izgubio od Nadala. Pri tome, protiv Nadala je odigrao dobar i konkurentan meč. 

Foto: Tennis World USA