XS
SM
MD
LG

Raonić ipak prejak za Milomira

Milomir Kecmanović eliminisan je sa turnira u Indijan Velsu. Mladi srpski teniser eliminisan je od Miloša Raonića sa 2-0 u četvrtfinalu.

Na početku susreta teniseri su držali svoj servis. Milomir se držao dobro sve do šestog gea prvog seta. Tada je Raonić napravio brejk i poveo je sa 4-2. Do kraja prvog seta Kanađanin crnogorskih korijena sačuvao je svoj servis i dobio je prvi set sa 6-3. 

Milomir je prvi servirao u drugom setu i zadžrao je svoj servis. I u narednim gemovima bio je siguran na servisu a siguran na svom servisu bio je i Raonić. U sedmom gemu drugog seta viđen je brejk. Raonić je oduzeo servis Milomiru i poveo je sa 4-3. Milomir je u narednom gemu imao brejk lopte ali nije uspio vratiti brejk i Raonić je poveo sa 5-3. Kecmanović je uzeo svoj servis i smanjio je na 5-4 ali to je bilo sve. Raonić je zadržao servis i prošao je dalje.

I pored poraza, Milomir Kecmanović je napravio najveći uspjeh u dosadašnjoj seniorskoj karijeri. Od ponedeljka će po prvi put biti u TOP100 na svijetu.

Foto: ATP