XS
SM
MD
LG

Cilj izbaciti Domaljevac

Odbojkaši Radnika u četvrtfinalu plej ofa Premijer lige BiH igraju protiv ekipe Domaljevca. Nakon regularnog djela sezone, Radnik je česti, a Domaljevac treći na tabeli. Uloga favorita na strani je gostiju. 

- S obzirom na to da su nas u toku ove sezone savladali u oba naša susreta, smatram da su favoriti u ovom meču, ali i za plasman u polufinale. Prioritetni cilj u ovoj sezoni mi smo ispunili, a to je opstanak i afirmacija nekoliko mladih igrača. Sve što budemo uradili preko toga, čisti je dobitak. Tako i gledamo na ovaj dvoboj. Mislim da možemo da se suprotstavimo Domaljevcu, koji ove sezone pruža odlične partije, i zasluženo su u vrhu tabele. Mi se nećemo predati, i očekujem dobru predstavu. Tražiću od svojih igrača samo maksimum, i tada ću biti zadovoljan, kakav god krajnji rezultat da bude. Krivo mi je što opet nećemo biti kompletni, jer će utakmicu propustiti Miloš Ćulibrk, zbog povrede skočnog zgloba. Novopečeni otac, Bojan Novokmet, takođe je pod znakom pitanja, ali to ne znači da izlazimo sa bijelom zastavom. Siguran sam da će svi koji sutra izađu na parket dati maksimum u pokušaju da slavimo, kako bi se bar djelimično revanširali za dva poraza iz regularnog dijela sezone. Pozivam sve ljubitelje sporta i dobre odbojke da dođu, kako bi nas podržali u nastojanju da ostvarimo pobjedu u prvom susretu. Nećemo nikoga razočarati, to je sigurno, a uz podršku sa tribina, nadamo se povoljnom rezultatu, rekao je trener Vladimir Dovlica Milicevic za fejsbuk profil Odbojkaški Klub Radnik. 

Utakmica između Radnika i Domaljevca igra se u subotu 23.03.2019. godine, sa početkom u 18:00 časova. Ulaz je besplatan. Četvrtfinalna serija igra se u dvije dobijene utakmice, a druga i eventualno treća, igraće se u Orašju.