XS
SM
MD
LG

Preko Smeča do polufinala

Odbojkašice BL Volej - a dočekaće Smeč iz Lukavca u SD " Borik" u petak od 16 časova, u okviru drugog meča četvrtfinalnog okršaja Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Da su dramatični polufinalni meč KUP- a BiH koji se u Banjaluci odigrao sredinom ovog mjeseca odbojkašice Bl Volley - a brzo zaboravile, najbolje govori sigurna pobjeda u Lukavcu, gdje su djevojke iz grada na Vrbasu slavile rezultatom 3:1.

Primač servisa, Jelena Šakotić, koja igra odličnu sezonu i koju svakako korektori protivničkih timova pokušavaju izbjeći, kada "biraju" koga napasti u fazi napada, vjeruje da će se već u petak znati prvi polufinalista PL BiH.

-  U meč protiv ekipe Smeča ulazimo u nešto izmjenjenom sastavu, s obzirom da je u prvoj utakmici došlo do povrede korektora našeg tima Sonje Vujnić, no vjerujem ni da nas to neće spriječiti da ostvarimo maksimalnu pobjedu i plasiramo se u željeno polufinale - kazala je Šakotićeva.

Takođe, ona naglašava da je možda i taj segment presudio da Smeč u prvom susretu " priprijeti " i oduzme set, ekipi koji bilježi najbolju sezonu u deset godina svoga postojanja.

Ako na domaćem terenu opravdaju ulogu favorita Bl Volley , će najvjerovatnije u polufinalu snage odmjeriti sa ekipom "Gacka" koja je u prvom susretu u gostima savladala "Maglić".

Bl Volej