XS
SM
MD
LG

Nataša Bekvalac za kraj

Olimpijski centar Jahorina u saradnji sa Otvorenom mrežom se 7. aprila oprašta od zime kroz sportsko zabavni program sa ciljem podrške oboljeloj djeci BIH.

Posljednji skijaški dan na Jahorini obilježiće spektakularni dnevni koncert Nataše Bekvalac od 13:00 časova ali i besplatno skijanje tokom cijelog dana. Obzirom da je događaj humanitarnog karaktera ulaz na koncert se neće naplaćivati ali će na polazima liftova će biti postavljene humanitarne kutije u koje će korisnici skijališta, umjesto kupovine ski karte, moći ubaciti novac u skladu sa svojim mogućnostima a sve sa jednim ciljem, pomoć i izlječenje teško oboljele djece.

U okviru humanitarne akcije će se takođe prodavati i posebno dizajnirane majice i bandane ali i topli napici za vrijeme trajanja koncerta od koji su svi prihodi takođe namjenjeni u humanitarne svrhe. Ovom akcijom na Jahorini, 7. aprila, će se skupljati sredstva za troje djece i to Miloša Božovića iz Istočnog Sarajeva, Marka Pavlovića sa Pala i Merjem Bašić iz Sarajeva.

Pozivamo sve humane ljude da nam se pridruže 7. aprila na Jahorini, da se dobro zabavimo i pomognemo našim sugrađanima Milošu, Marku i Merjem, vratimo im osmjeh na lice i zajedno ispratimo zimu.

Donacije možete izvršti I direktno uplatom sredstava na račun Olimpisjko centra Jahorina sa naznakom „HUMANITARNA AKCIJA" - Transakcijski račun otvoren kod NLB Razvojna banka 562-012-00002575-39 ali i pozivima na jedinstvene brojeve "OTVORENE MREŽE" - 17030 i 17050 za sva tri operatera M:TEL, BH TELECOM i HT ERONET - Cijena poziva 2 KM+PDV.