XS
SM
MD
LG

Uspešne fudbalske sudije

U Istočnom Sarajevu je održana Skupština Udruženja fudbalskih sudija i instruktora područja Sarajevsko-romanijskog.Izvršena su imenovanja zamenskih članova najvećeg organa ove organizacije, kao i novi članovu Nadzornog odbora. Podnesen je izveštaj o radu kao i finansijski izveštaj za protekli period. Predočen je plan rada i finasija za tekuću 2019 godinu.

Zasedanju su prisustvovali svi članovi  kao i Milorad O Lale predsednik PS SR i član IO  FS/NS BiH Dragan Kulina.Predsednik UFSIPSR ,Dragan Prtvar je bio zadovoljan radom Skupštine istako je  da  je ovo udruženje koje egzistira u sklopu Područnog saveza Sarajevsko –romanijskog  jedno od boljih u FSRS.

-Potvđeno je i nakon ovog zasedanja da naša organizacija uspešno provodi i ostvaruje sve zacrtane cijleve i zadatke. Izvršili smo izbor šest zamenskih članova Skupštine,  a to su Vesna Miletić. Stefan Đurić, Slavoljub Gogić, Risto Ivanović, Stefan Tešanović i Darko Kusmuk. Cilj je bio da u Skupštinu budu zastupljeni članovi iz svih opština,koje su u sastavu Područnog saveza Sarajevsko-romanijskog. Na mesto predsednika Nadzornog odbora imenovan je Dalibor Drašković, on  je zamenio Zorana Jankovića koji je  podneo ostavku radi ličnih obaveza a drugi član ovog organa Predrag  Kenjić je prestao da se bavi suđenjem, pa je  umesto njega imenovan Rajko Đurić. Mesto delegata u Skupštini  Dalibora Draškovića će zauzeti Mladen Popović.Jednoglasno su usvojeni izveštaj o radu i finansijama za 2018 godinu kao i plan rada i finansija za naredni period.Želimo ovom prilikom da se zahvalimo na podršci FSRS i PS SR .U potpunosti smo zadovoljni ostvarenim rezultatima i verujemo da će tako biti i u narodnom periodu - zaključio je Dragan Prtvar predsednik UFSIPSR

Priznanje Skakavcu

Skupština UFSIPSR imala je i svečani karakter. Član ove organuzacije je i Dobro Skakavac koji je nedavno napravio veliki podvig kada je sa kolegom policajcem u Istočnom  Sarajevu iz zapaljenog stana spasio dvoje dece.

Tim povodom predsednik Udruženje sudija i insruktora područja Sarajevsko- romanijskog,Dragan Prtvar dodelio je spcijalno proznanje Skakavcu.

  -Ponosni smo na Dobra Skakavaca, osim što je kroz celu sudijsku karijeru, a sada kao i kontrolor na II ligi RS bio veoma cenjen i uspešan, potvrdio je to svojim profesionalnim i  humanim gestom spšavajući mlade živote - rekao je Prtvar