XS
SM
MD
LG

Bitka kreće iz Ljubinja

U odbojkaškom prvenstvu Republike Srpske u muškoj konkurenciji došli su dani odluke. Ostalo je da se odigra finale plej ofa, a u Ljubinju gradu odbojke u prvoj utakmici finalne serije za prvaka Republike Srpske i plasman u Premijer ligu Bih sastaju se Ljubinje Bankom i Maglić iz Foče.

Maglić je u plej of ušao sa 4. mjesta, a do finala je stigao preko Zvornika tako što je u oba meča preplivao Drinu. "Bankari" iz Ljubinja ligaški deo takmičenja završili su na drugom mjestu sa samo jednim porazom, a za finale su savladali Tempo iz Ražljeva razultatom 2:1 u pobjedama.

I Jedna i druga ekipa s vjerom u svoje snage ulaze u odlučujuće okršaje i uz malo sportske sreće nadaju se najboljem.

Odbojkaška poslastica kreće iz Ljubinja, a prva utakmica se igra u subotu 6. aprila sa početkom od 18,00 sati. Meč će suditi Kristina Pantelić Babić iz Banja Luke i Slobodan Antunović iz Gacka, delegat kontrolor biće Radovan Vračević iz Drvente.

Finalna serija igra se do dvije pobjede. U slučaju treće odlučujuće utakmice prednost domaćeg terena biće na strani odbojkaša iz Foče. Revanš meč je na rasporedu narednog vikenda (13/14. april), a eventualna majstorica biće odigrana naredni dan isto u Foči.