XS
SM
MD
LG

Poslastica kreće iz Gack

Kreće bitka za titulu:odbojkašice ŽOK Gacko

Odbojkaško prvenstvo BiH ulazi u samu završnicu, a tokom vikenda na rasporedu su finalni mečevi doigravanja za prvaka.
U konkurenciji odbojkašica, za šampionski pehar pobjednika Premijer lige snagu će odmjeriti ekipe Bimal Jedinstva i Gacka. Igra se do dvije pobjede, a eventualno u trećem odlučujućem susretu prednost domaćeg terena biće na strani "brčanskih princeza".

Ljubitelji sporta iz Gacka nisu mogli poželjetri ljepši završetak sezone, u prvom finalnom meču plej ofa odbojkašice Gacka dočekaće najuspiješniji klub u istoriji Bh odbojke, aktuelne i dvanaest puta zaredom šampionke iz Brčkog.

"Bimalke" su sa prvog mjesta "utrčale" u doigravanje za prvaka i preko Goražda i Gradačca plasirale su se u finale. Uz odbranjene titule pobjednika Kupa Republike Srpske i Kupa BiH ističu da je treći i najvažniji trofej jedino što ih zanima te su već u klupskim vitrinama našle mjesto i za trinaesti šampinski pehar prvaka Premijer lige.

Gačanke su kao trećeplasirane ušle u plej of i rutinski razultatom 2:0 u pobjedama preko Foče i Banja Luke zakazale su veliki okršaj sa neprikosnovenim Brčankama. 
Izabranice trenerskog dvojca Saše Slijepčevića i Gorana Koprivice najavljuju veliku borbu, a odbojka nije jednom režirala iznenađenja te ako se poslože sve kockice uz podršku sa trebina i malo sportske sreće nadaju se najboljem.

Biće to praznik odbojke koji sa nestrpljenjem očekuju ljubitelji sporta iz Gacka, a poslastivce kreće u subotu sa početkom od 18,30 sati.