XS
SM
MD
LG

Čukarički posle preokreta ove sezone osvojio čak 17 bodova!

Čukarički posle preokreta ove sezone osvojio čak 17 bodova!--

Prvi preokret u sezoni Čukarički je režirao na gostovanju Voždovcu, gde je na poluvremenu gubio sa 1:0, ali je sjajnom igrom u nastavku, konkretno golovima Bogosavca, Kopitovića i Docića iz jedanaesterca, osvojio sva tri boda. Gubili su potom belo-crni na gostovanju Napretku u Kruševcu, ali su osvojili bod pogotkom Kopitovića u 77. minutu.

Slična situacija ponovila se u duelu protiv Partizana na Banovom brdu, kad su crno-beli imali prednost na poluvremenu, ali je ekipa Sime Krunića do izjednačenja, kasnije se ispostavilo i boda, stigla pogotkom Ognjena Mudrinskog u 82. minutu.

Najuzbudljiviji meč ove sezone Čukarički je odigrao u Lučanima, gde je u jednom trenutku gubio sa 3:2, ali je u fantastičnom finišu preokrenuo i slavio pobedu golovima Mudrinskog u 75. i Stojanovića u 81. minutu. U 17. kolu Čukarički je ugostio ekipu Rada, od koje je na poluvremenu gubio sa 1:0, ali je uspeo da preokrene i osvoji sva tri boda, ovoga puta golovima Ovusua u 76. i Kajevića u 89. minutu.

Sličan preokret Brđani su reprizirali protiv Napretka, takođe na Banovom brdu, takođe su gosti posle prvog poluvremena imali gol viška. Ali, pogoci Miladina Stevanovića u 46. i Marka Šarića u 89. minutu doneli su još jedan trijumf belo-crnima.

Na novi preokret, ponovo na Banovom brdu, čekalo se sve do duela protiv Crvene zvezde, u okviru drugog kola plej-ofa Super lige. Crvena zvezda je posle samo 19 minuta imala dva gola prednosti, ali su do kraja pogađali Ognjen Mudrinski u 22. i 67. minutu, odnosno Luka Stojanović u 38. minutu.

Konkretno, ove sezone Čukarički je posle preokreta, u situacijama kad je morao da „juri“ rezultat, osvojio čak 17 bodova, što dovoljno govori o mentalnoj snazi i samopouzdanju tima!