XS
SM
MD
LG

Bodovi Fočacima (video)

Fudbaleri Sutjeske

Fočanski fudbaleri su zabeležili značajnu pobedu protiv gostiju iz Modriče i produžili nadu za opstanak u pevoligaškom karavanu RS.

Fudbaleri Sutjeske su odlično otvorili utakmicu i već u 3. minutu su mogli do prednosti u kaznenom prostoru gostiju sapleten je Elez a sudija Đorđić je bez razmišljanja pokazao na belu tačku. Udarac sa 11. metara izveo je Radović, a njegov šut odlično brani golman Alfa Modriče, Maslić.

Ipak pet minuta kasnije radovali su se domaći igrači ,sa leve strane lepo je centrirao Sekulović a Rašević glavom smestio loptu u mrežu Modričana. Potom su se gosti oslobodili pritiska pa je u 18.minutu Trivan bio u lepoj prilici međutim njegov šut je završio pored desne stative gola Sutjeske.

Alfa Modriča je bila najbliže pogotku u 27,minutu ,Blagojević je izbio sam pred gol Fočaka,  dobro je šutirao,  a njegov udarac sa gol linije su izblokirali odbrambeni igrači Sutjeske.

Drugo poluvreme su bolje počeli gosti,  bili su češće pred domaćim golom, ali nisu uspeli da par poluprilika pretvore u pogodak. Igrao se 54. minut kada je dosuđen drugi jedanaesterac na ovoj utakmici,  ponovo za domaći tim.Golman Maslić je faulirao Radovića ,Đorđić je bio blizu mesta događaja pokazao je na belu tačku ,Elez je preuzeo odogovornost,  ali ponovo se istakao golman Maslić odličnom intervencijom i odbranio penal.

Rašević je bio u dobroj prilici za domaći tim u 60.minutu a tri minuta kasnije Mrgud ali nisu uspeli da ubace loptu u mrežu. gostiju.Alfa Modrića je mogla do izednačenja u 66.minutu ,Mrđan je pogodio stativu domaćeg gola.

Sutjeska povećava vođstvo u 74 .minutu bila je to izuzetno lepa akcija Fočaka,Okuka je dubinskom loptom pronašao Raševića koji idealnim centaršutom pronalazi Sekulovića koji glavom šalje loptu pod prečku gola Modričana.

 

Okuka-Rasevic-Sekulovic gol za 2-0 ⚽️


Drina 1 : 1 Tekstilac
Sutjeska 3 : 0 Alfa Modriča
Sloboda 1 : 3 Slavija
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Slavija 27 9 7 11 34
2 Drina 27 8 8 11 32
3 Tekstilac 27 8 8 11 32
4 Alfa Modriča 27 7 11 9 32
5 Sutjeska 27 7 5 15 26
6 Sloboda 27 4 6 17 18