XS
SM
MD
LG

„ Majski dani odbojke“: Učešće uzima 1000 djevojčica

U organizaciji OK „Inova“ u Banjaluci sutra počinje odbojkaška manifestacija „ Majski dani odbojke“ koja će okupiti više od hiljadu mališana iz 100 ekipa, a takmičenje će se održati po Kup sistemu, sa ciljem da svaka ekipa odigra minimalno dva meča .

Ovo je tradicionalni turnir, osmi po redu, koji se sve do ove godine organizovao na terenima iza banjalučke Gimnazije, dok se ove godine igra u novootvorenoj sportskoj dvorani „Centar“.

Grad nam je izašao u susret da organizujuemo ovu manifestaciji u novoj dvorani, jer iza Gimnazije nismo smjeli organizivati tako nešto zbog vremenskih neprilika. Ovo je velika manifestacija za naš klub, naš grad i klub, a sama činjenica da će učešće uzeti hiljada djevojčica govori o ozbiljnosti. Mi smo i sa organizacione strane učinili sve da to protekne u najboljem redu, pa svi sa nestrpljenjem očekujemo početak – kazao je Dario Savović trener Inove.

Učešće na renomiranom turniru,  uzeće djevojčice u tri uzrasne kategorije , od 2004. do 2011. godišta, a takmičenje je cjelodnevnog karaktera.

Početak je zakazan za devet časova, a ovo je najmasovnija smotra za mlade odbojkašice u državi u organizaciji banjalučkog kluba.

Važno je napomenuti, da odbojkaški klub Inova, ulaže mnogo u rad u omladinskim kategorijama gdje bilježe zapažene rezultate.