XS
SM
MD
LG

Karatisti iz Dervente drugi na Međunarodnom turniru u Srpcu

Međunarodni karate šampionat održan je protegklo vikenda u Srbcu, a karate klub “Derventa” u generalnom plasmanu osvojio je pehar za drugo mjesto.

Dervenćani su do ovog uspjeha stigli zahvaljujući odličnim rezulatima u pojedinačnoj konkurenciji, a u izboru za najboljeg pojedinca u seniorskoj kategoriji djevojaka proglašena je članica derventskog kluba Jelena Ilić.

Sensei Radulović i trener Saša Vidić dobili su sertifikat za razvoj karata i dostignućima discipline i ponašanja takmičara iz kluba.

Oranizator turnira bio je karate kluba „Borac“ iz Srbca, a učešće je uzelo 12 klubova sa oko 120 takmičara koji su došli iz Federacije BiH, Republike Srpske, Srbije i Slovenij.

“Ovo takmičenje bila je odlična provjera i najava za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Modriči zakazano za polovinu juna. Na prevenstvu će učestvovati klubovi iz Austrije, Rumunije, Slovenije i Mađarske”, istakli su iz  derventskog kluba.

Kate pojedinačno:

Zlato - Vujičić Anđela, Mihajlović Vladimir, Grube Selina, Merdžanović Lejla, Bogdan Milan, Ilić Jelena i Markuljević Andreja

Srebro -  Đujić Katarina, Đuraš Teodora, Pećić Vuk, Đujić Miloš, Topalović Slaven, Todorović Sofija, Mitrović Monika, Đekić David, Ratkovac Marko, Vinčić Darijo, Vranješ Dejan i Tepić Marija

Bronza -  Pećić Luka, Milinković Lana, Dukić Dejan, Nikolić Lana, Despotović Stefan, Martić Marija, Dobrić Tamara, Nikolić Sergej, Vidić Nemanja, Boltar Aleksandar, Ninković Simona, Petrovski Aleksandar, Đukić Pavle, Đukić Vladan,         

Borbe pojedinačno:

Zlato – Ilić Jelena, Đekić Mihajlo i Tepić Marija

Srebro – Nikolić Sergej, Đukić Pavle