XS
SM
MD
LG

Odbojkaški kamp na Palama

U vrijeme boravka odbojkaških reprezentacija Srbije na Palama Odbojkaški savez će organizovati Kamp u okviru „Letnje škole sporta“ Ministarstva porodice omladine i sporta u Vladi Republike Srpske. 

Ovo će biti prilika da se kamperi druže sa odbojkaškim reprezentativkama i reprezentativcima Srbije, da prisustvuju treninga, kao i da treneri razmenjuju iskustva sa stručnjacima iz Srbije što će i sam kamp učiniti izuzetno atraktivnim i jedinstvenim u regionu.  

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije pripremaće se na Palama u periodu od 3. do 15. jula dok će odbojkašice na istom mjestu boraviti od 4. do 18. jula.

Ovo je potvrdio generalni sekretar Odbojkaškog saveza Srbije Ivan Knežević dodavši da se na ovaj način nastavlja već odlična saradnja Odbojkaških saveza Srbije i Republike Srpske.

-Drago mi je da se nastavila se tradicija našeg dolaska na pripreme na Pale. Mogu slobodno da kažem da su nam Pale bile jako srećne. I djevojke i momci se osjećaju jako lijepo u Republici Srpskoj. Ove godine su oba selektora izrazila želju da se pripreme obave na Palama. Poznato je da mi ove godine imamo mnogo obaveza,  počela je liga nacija koju mi koristimo da igramo sa podmlađenim sastavima jer su naša najvažnija takmičenja kvalifikacije za Olimpijske igre i Evropska prvenstva. Djevojke kvalifikacije igraju u Poljskoj od 2. do 4. avgusta, a muškarci vikend nakon toga u Bariju. Nakon toga nas očekuju i dva evropska prvenstva. Zgusnut je raspored, mnogo obaveza imamo i želimo na Palama da udarimo kvalitetne temelje za sve što nas očekuje – rekao je Knežević.