XS
SM
MD
LG

Mladene idi i povedi Kokezu

Debakl Srbije sinoć nisam gledao, do kraja. Kod 2:0 za Ukrajinu sam otišao i radio nešto drugo. Žao mi je igrača... Trojica nazada je bila utopija, kada se zna da se ni jedan ne odlikuje brzinom. Krila vjerovatno nisu radila ono što je od njih traženo. Možda nisu ni mogla,  jer se srednji red raspao…

Napadači, a šta oni mogu kada nema prave lopte.

Pitao sma se kod 2:0 uašto sve ovo treba Krstajiću? Imao je  sjajnu igračku karijeru! Bundesligašku.Sinoć je pokazao trenesku nedslednost. Pao je pod pritiskom pojedinaca da se krene naprijed. Odustao je od jednog napadača, iznevjerio sebe i svoje fudbalske poglede. Sjećam se kako je Petko primio šet komada od Argentinaca. Otvorio se i krenuo. Obraz bridi još uvijek. Tako će biti i sa ovom petardom.

Zbog toga mislim da Mladen Krstajić treba da ode!!! Nema on autoritet trenerski da kanališe Splavare! Alii i da sa njim ode Slaviša Kokeza!

Najupečatljiviji detalj utakmice, je onaj sa Kokezom. Igra njegova reprezentacija, pored njega predsjednik ukrajinskog saveza, a on gleda u telefon? Da nije igrao Brodarac pa ga interesovalo, kako stoji??? Dok su takvi predsjednici FSS nema sreće…

Pitam se nije li tačna informacija da je Bane Ivanović uklonjen iz selekcije, jer  se usprotivio, tako kruže priče,  da predsjednik FSS bude pozvan u reprezentaciju kao igrač, na jednoj revijalnoj utakmici!!! Sve je moguće…

Kad se čovjek prisjeti predsjednika FSS u njegovoj istoriji. Čiča Miljanić, Piksi...Ej, fudbalske gromade! A ovaj?

Koliko sutra Mladen Krstajić će da ode.sve će ostati isto.  Znamo da je nudio u nekoliko navrata ostavke, nisu mu je usvajali, ostaće sve isto... Vrijeme je da se FSS pretrese od glave do pete i napravi značajna korekcija...Nenad Bjeković, Marko Pantelić...Zamjenici Kokeze!?

Zamislite da Franc Bekenbauer  bude zamjenik u njemačkom savezu. Ma idi...

Mladene, s toga pokupi stvari nakon Litvanije, zahvali se na povjerenju. Tebi sve ovo nije potrebno. Imaš nekih drugih interesovanja i zanimanja.

Volio bih baš da znam iskreno,  zašto je Savo Milošević napustio FSS??? Možda jednom Savo i kaže. Čovjek od integriteta i autoriteta. Nadam se , ako ništa, da će neko Kokezi reći da nije lijepo gledati u telefon, kada igra Srbija.Naša Srbija, koju volimo, navijamo, Zbog te iste Srbije sinoć su neki, siguran sma,  plakali, a on!!! Telefonira. Znam da ga nije zvao Slavoljub Muslin! 

 Možda je imao hitan poziv onih koji ga instalirali na čelnu funkciju FSS!!!