XS
SM
MD
LG

Nova sezona sa više pobeda

Petar Jelić i Branko Savić

MODRIČA – Načelnik i zamenik načelnika Modriče Mladen Krekić i Nikola Savić upriličili su danas prijem za fudbalere FK“Modriča“, trenera Branka Savića, te predsednika kluba Petra Jelića. Tom prilikom, rukovodstvo Opštine informisano je o rezultatima koje je pomenuti sportski kolektiv ostvario u sezoni koja je okončana pre tri dana.

Predsednik kluba Petar Jelić upoznao je Krekića i Savića da je seniorski tim pobedom nad Sutjeskom (3:0) u poslednjem kolu sačuvao prvoligaški status, a da su mlađe selekcije učestvovale u kvalifikacionim turnirima za plasman u Premijer ligu BiH. Načelnik Modriče Mladen Krekić zahvalio se svima u FK“Modriča“ što su sprečili novi sunovrat nekada uspešnog fudbalskog kolektiva.

„Opština Modriča je bila glavni sponzor i najveća podrška fudbalskoj Modriči. Tako će biti i u narednoj sezoni. Opština Modriča ume da se zahvali svojim sportistima onda kada ostvare rezultate vredne pažnje i poštovanja. Naravno, sportisti treba da se bave sportom i zdravim životom zbog sebe, a tako afirmišu i našu Modriču“, rekao je Krekić.

Rukovodstvo nekadašnjeg šampiona i pobednika Kupa Republike Srpske i BiH ovo leto iskoristiće za „provetravanje“ sopstvenih redova, angažovanje istinskih pojačanja. Najveći uspeh biće ako zadrže trenera Branka Savića. Nekadašnjem fudbaleru beogradskog Partizana počeli su da stižu pozivi da preuzme neki od klubova u inostranstvu.

Mada, utisak je, nastavak saradnje sa Modričom ne bi mu bilo loše rešenje.

Nego odskočna daska za nastavak karijere...


Tekstilac 0 : 0 Drina
Alfa Modriča 3 : 0 Sutjeska
Slavija 4 : 0 Sloboda
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Alfa Modriča 32 10 12 10 42
2 Slavija 32 11 9 12 42
3 Tekstilac 32 9 12 11 39
4 Drina 32 9 10 13 37
5 Sutjeska 32 9 7 16 34
6 Sloboda 32 4 7 21 19