XS
SM
MD
LG

Milijaš pojačao ekipu na Zlatiboru

Peti trening na pripremama na Zlatiboru doneo je i jedno dobro poznato lice na terenu, ali ovog puta u drugačijoj ulozi. Nenad Milijaš priključio se stručnom štabu Crvene zvezde u ulozi pomoćnog treninga.

Nastavljeno je sa jakim ritmom i ovog popodneva na Zlatiboru. Nakon kraćeg odmora posle napornog jutarnjeg treninga izabranici Vladana Milojevića u 17:30 odradili su i drugi trening.

Uvodni minuti zagrevanja bili su rezervisani za rad na tehnici i koordinaciji kroz vežbe na poligonu. Nakon toga prešlo se na igru 10 na 10. Cilj je bio da svaka ekipa zadrži što duže loptu u svom posedu. Usledila je igra „prelivanja“. Radilo se na kontranapadima i kontinuiranim napadima. Svaka akciju trebalo je završiti golom, a posle toga da odbrani iznošenje lopte protivničke ekipe.

Osim mnogobrojne publike na tribinama ovog puta je trening Crvene zvezde pratio i naš doskorašnji fudbaler Dušan Anđelković, koji je došao da pozdravi i podrži ekipu.

Poslednja etapa treninga sastojala se od igre devet na devet na polovini terena.

Sve to ispratio je sa pozicije pomoćnog treninga legendarni doskorašnji kapiten Nenad Milijaš.

Savršeno je, čak sam i prošle godine na pripremama jednim delom bio u sličnoj trenerskoj ulozi, manje sam igrao, a više obavljao trenerski posao. Sada je to samo nastavljeno. Trudiću se da pomognem ekipi što više mogu, kao što sam to radio uvek do sada, savetima. Igraću i sada kao deo stručnog štaba na treningu kada god bude bilo potrebe. Još uvek treba da naučim mnogo stvari, i hvala Bogu imam i od koga da učim. Trudiću se da pomognem ekipi, a siguran sam da ću mnogo i da naučim – rekao je Milijaš.

Doskorašnji kapiten osvrnuo se na izdanje tima sa današnjeg treninga.

Ekipa izgleda odlično. Pričao sam sa igračima, znam da su umorni, odlično su radili. Igra je danas izgledala odlično, iako je teren malo tvrđi. Rekao sam im koliko je u Beogradu toplo i sparno, tako da treba da uživaju u vremenu na Zlatiboru – poručio je Milijaš.