XS
SM
MD
LG

Milićima pobjednički pehar

Pionirska selekcija FK Milići, sa turnira koji je u organizaciji FK Mladost održan u Lončarima, Lončari kup 2019, vratila se s pobjedničkim peharom.

Nezaustavljivi na putu do trofeja: pionirska selekcija FK Milići

„Na putu do zlata odigrali smo tri utakmice u grupi, u polufinalu smo, nakon boljeg izvođenja penala, bili bolji od bijeljinskog Proletera, a u finalu smo savladali Trnovicu sa ubjedljivih 3:0.  Ekipu su činili fudbaleri  2004, 2005. i  2006. godišta, a s obzirom da su u toku ove godine već ostvarili zapažene rezultate na brojnim turnirima na kojima su učestvovali, sigurno je da su ovi dječaci budućnost našeg kluba. U narednih mjesec dana očekuje nas još nekoliko ovakvih takmičenja, a nadam se da ćemo nastaviti da nižemo uspjehe“, kazao je Dejan Dragičević, trener milićkih  pionira.

Čuvar mreže Milića Filip Gavrić proglašen je za najboljeg golmana na turniru.

„Drago mi je što sam, u veoma jakoj konkurenciji, uspio da pokažem svoj kvalitet i izborim se za ovo priznanje. Pred nama je još mnogo turnira i siguran sam da je ovo samo jedna u nizu nagrada koja me čeka. Naravno, bitno je  imati i jaku ekipu, a moji saigrači baš jednu takvu i čine. Naši treneri Dejan  Dragičević  i Vladimir Vidović nas sigurno vode ka uspješnom fudbalskom putu “,  rekao je mladi golman Gavrić.

Najbolji golman na turniru Lončari kup 2019: Filip Gavrić

Pobjednička ekipa bila je u sastavu: Gavrić, Radić, Stevanović, Jurošević, Mišić, N.Marković, Jović, D.Bašić, Janjušević, Krsmanović, Mlađenović, S.Bašić, Kukić, Jolović, O.Marković