XS
SM
MD
LG

Prijave ekipa za memorijal „Srđan Tomić & Vladica Babović“ još traju

Prijava ekipa za Memorijalni omladinski fudbalski turnir /MOFT/ „Srđan Tomić & Vladica Babović“, za dječake od 6 do 14 godina, koji se održava narednog vikenda u Sokocu trajaće do utorka, 18. juna.

Za osmo izdanje ove sportsko-rekreativne manifestacije, koja njeguje uspomenu i sjećanje na rano preminule igrače Fudbalskog kluba „Glasinac“ Srđana Tomića (1986-2005), člana mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine i Republike Srpske i Vladicu Babovića (1977-2017), fudbalskog čovjeka, trenera, golmana prijavljeno je do sada 630 mladih fudbalera odnosno 27 klubova sa 59 selekcija.

Tokom tri dana turnira dječaci iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Crne Gore takmičiće se u pet kategorija: U14, U12, U10, U9 i U7, a prvi put učešće na MOFT-u potvrdile su ekipe iz Podgorice i Mostara. Na memorijalu će nastupiti i bijeljinski Radnik, ekipe iz Novog Sada, Arilja, Priboja, Pljevalja, Sarajeva, Bugojna...

Za pobjednike obezbijeđene su medalje, pehari i diplome, a po prvi put, od ove godine, u kategoriji U14 dodijeljivaće se prelazni pehar pobjedniku turnira

Prijavu ekipa moguće je izvršiti na broj telefona 066/937-508, mejlom ofkglasinacsokolac@gmail.com i putem zvaničnog sajta OFK „Glasinac“ www.ofkglasinacsokolac.com.

 Žrijeb grupa predviđen je za 19.jun, a svečano otvaranje zakazano je za 21.jun u 10 časova na stadionu „Bara“ u Sokocu.

Oni žive...