XS
SM
MD
LG

Cvetković prvo pojačanje Voždovca!

FK Voždovac predstavio je prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku, a novi igrač Zmajeva postao je Nenad Cvetković. Stameni štoper dolazi u redove Voždovčana kao slobodan igrač, nakon što je proteklu sezonu proveo u Zemun. 
 
Nakon zvaničnog potpisivanja ugovora u prostorijama kluba u Zaplanjskoj ulici, dvadesettrogodišnji Užičanin, koji je prošao fudbalsku školu i mlađe kategorije Crvene Zvezde, nije krio oduševljenje dolaskom na „Krov“ i ispred sebe je postavio visoke ciljeve za narednu sezonu. 
– Utisci nakon potpisivanja ugovora i prvog odrađenog treninga sa ekipom su fenomenalni. Svi dobro znamo da je Voždovac jedan od klubova u Srbiji koji sjajno funkcioniše i ponosan sam što ću imati priliku da zaigram u dresu Zmajeva i da budem deo ovog kluba 
 
Cvetković je imao prilike da se na prvom treningu sa ekipom upozna sa novim Šefom stručnog štaba, Radetom Kokovićem, kao i sa njegovim saradnicima i preneo nam je svoje prve impresije. 
– Sviđa mi se stil igre koji Šef želi da nametne i mislim da u radu sa njim i sa celim stručnim štabom mogu mnogo da naučim i napredujem. Moja želja je da se za narednu sezonu spremim što bolje mogu i da svi zajedno donesemo Voždovcu željene rezultate. Radujem se novim izazovima i jedva čekam put na pripreme, a zatim i početak sezone. 
Nakon prvog dela priprema, koji će biti odrađen u Beogradu, na terenima FSB na Adi Ciganliji zbog velikih radova na zameni veštačke trave na stadionu u Zaplanjskoj, Zmajevi na dvonedeljne pripreme u Sloveniju putuju 23. juna, gde ih očekuje nekoliko prijateljskih susreta.