XS
SM
MD
LG

Katastrofalna Srbija

Austrija - Srbija

Mlada reprezentacija Srbije propisno se obrukala na startu Šampionata Evrope za igrače do 21. godine. Poraženi su od Austrije sa 2:0,ali više od portaza boli odnos tima Gorana Đorovića.

Nije kod igrača Srbije viđena želja da se igra. Pojedinci nisu morali slati nakon susreta dres na pranje jer se nisu ni oznojili. Sistema u igri nije bilo. Jedina svetla tačka bio je golman Radunović, Da nije bilo njega na golu Orlići bi ''popili'' pet – šest komada. Ukoliko nastave ovakvim odnosom prema igri i dresu selekcije Srbiji se crno piše.

 

Za neke fudbalere je nakon ovog susreta potpuno jasno zato se nalaze na klupama ili čak tribinama svojih sadašnjih klubova, Jednom rečku – katastrofa.

Kako li su tek razočarani bili navijači na stadionu u Trstu. Od 5.000 ljubitelja fudbala oko 3.300 je bilo pristalica Srbije. Stigli su iz svih krajeva Italije i Austrije, ali su se razočarani vratili kući.

Utakmicu je na žalost obeležila i teška povreda Austrijanca Volfa, Njemu je u duelu sa Vukašinom Jovanoviće, slomljena noga. Defanzivac Srbije je zaradio crveni karton, ali  je evidentno bilo da nije namerno startovao i povredio protivnika.