XS
SM
MD
LG

Maletić i Jovanović opet zajedno

Marko Jovanović i Darko Maletić

Prvi iz tabora Borca koji je poželeo sreću Marku Joivanoviću po dolasku na Zlatibor, bio je prvi pomoćnik Branislava Krunića, Darko Maletić. Igrali su oni zajedno, u beogradskom Partizanu.

- Da, bilo je to 2008. godine. Tada smo uzeli duplu krunu i drago mi je da je Marko sa nama. Znam kakav je profesionalac i koliko je posvećen fudbalu i klubu u kojem igra. Naravno, da sam mu poželeo sreću. O njemu i nama. Uveren sam da će se brzo uklopiti u naš tim, rekao je Maletić.

Za naš sajt Jovanović je izjavio:

Jovanović i Maletić

- Drago mi je da sam u Borcu. Znam da klub ima velike ambicije i potrudiću se da dam svoj doprinos dobrim igrama Borca. O klubu znam dosta, a i neke igrače poznajem od ranije. Milsim da neće biti problema da se uklopim u Borčevu igru. Zaista sam  srećan što je tu Darko Maletić. Dobro nam je bilo u Partizanu. Dupla kruna, pa valjda možemo i u Borcu napraviti nešto..

Dakle, dve Partizanove zvezde, sada zajedno u drugom kluibu. Od Jovanovića se očekuje da donose sigurnost u zadnjoij liniji, a Darko Maletić je  trenerska budućnost tima iz Platonove.