XS
SM
MD
LG

Olimpijski centar za primjer

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović boravila je juče na Jahorini. Otvorila je košarkaški kamp u organizaciji kluba Partizan iz Banjaluke , a nakon toga se u društvu sa generalnim direktorom Olimpijskog centra Dejanom Ljevnaićem  šestosjedom Poljice odvezla  na vrh planine.

Obišli su gradilišta na vrhu Jahorine, a Davidovićeva se upoznala i sa ostalim opsežnim pripremnim radovima na stazama za narednu godinu, izgradnji gondole Partizan,  alipin kostera....

-Zaista sam impresionirana onim što sam vidjela na Jahorini. Ona je planina koja vas zimi očara, a sa svim ovim što se trenutno gradi sigurna sam da će ubrzo postati i lider ljetnog turizma. Sadašnji menadžment Olimpijskog centra Jahorina  zaista pravi odlična posao, a posebno su me obradovali podatkom da su prvog dana otvaranja ljetne sezone imali rekordnu posjetu i rekordan broj vožnji šestosjedom. To sve obećava odličnu sezonu, rekla nam je Sonja Davidović.    

Generalni direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić nam je rekao da je on zadovoljan činjenicom da je Jahorina krenula sa novim rekordom i da je to pokazatelj da novac koji ulaže Vlada Republike Srpske donosi vidljive rezultat.

- Zahvaljujući gospodinu Miloradu Dodiku, gospođi Željki Cvijanović, Vladi Republike Srpske mi pravi ogromne korake u ljetnom turizmu i pokazujemo ono što sma ja rekao kada sam stigao na ovu planina. Jahorina je predivna zimi, ali još ljepša ljeti. Kada završimo sve započete radove onda ćemo biti aposlutno lider tursitički na Balkanu,ali i šire  zaključio je Ljevnaić.