XS
SM
MD
LG

Djeca oduševljena kampom u Kragujevcu

Učesnici kampa iz Čajniča

Djeca iz KK "Vrelo" bila su na međunarodnom košarkaškom kampu "Cross Over" u Kragujevcu. Nekima je ovo prvo takvo iskustvo. Dječaci i djevojčice su oduševljeni ovim iskustvom kao i uslovima rada i učenja u kampu. Imali su priliku da se druže, uče, i upoznaju neke poznate košarkaše. Nikola Mašić nam je rekao svoje utiske:

"U vezi košarkaškog kampa, treninga, takmičenja, druženja ja sam izuzetno zadovoljan.Jedno nevjerovatno iskustvo, nova poznanstva i nove životne lekcije. Treninzi su bili naporni, ali ujedno i na vrhunskom nivou. Ljubav prema košarci je sada još veća. .Najviše sam zahvalan mom treneru Dušku Pečenici, jer me već 7 godina podržava u svim sferama života i košarke.

Borislav Šarac kojem je ovo prvi put da je bio na kampu kaže:

"Dnevno smo imali dva treninga, u 8h i 5h. Treninzi su bili dobri i mnogo smo stvari naučili. Boravili smo u srednjoskolskom domu" Artem" ,i svaki dan smo isli negdje drugo. Posjetili smo spomenik V3,obisli muzej bili u akva parku u Jagodini, na bazenu u Kragujevcu i još mnogo toga. Uglavnom bilo mi je bilo super."

Sara Simić kojoj je ovo prvi put da ide na kamp nam je rekla:

"Ovo je bio moj prvi put da idem na kamp. Prva dva- tri dana treninzi su bili naporni, čak sam dobila i upalu mišića. Kasnije mi je bilo mnogo lakše. Imali smo dobre trenere i poboljšali smo naše košarkaške vještine. U slobodno vrijeme posjećivali smo znamenitosti grada Kragujevca Odlazak na ovaj kamp za mene je bilo jedno lijepo i korisno iskustvo.

Srđana Tanasković ima veliko iskustvo sa ovim kampom:

"Kao i prošle tri i ove godine na kampu je bilo super. Kamp je mnogo dobro organizovam imali smo dosta slobodnog vremena koje smo iskoristili za obilaske. I ove godine smo se upoznali sa nekim novim košarkaškim vježbama. Ove godine nas je na kamp iz Čajniča islo devetoro što je jako dobro, a većina nas dobila je po neku nagradu.Na kampu je stvarno super i svima se sviđa i zato je ovo jedan od najboljih košarkaških kampova.

Luka Kovač je takođe oduševljen:

"Bilo je mnogo supe. Prvo da se zahvalim treneru kampa ""Cross Over " koji nas je pozvao. Bilo je mnogo druženja i novih prijateljstava i nastaviću da treniram košarku sa još većim žarom.

Matija Šubara je takođe jedan od onih koji su i prije bili učesnici kampa:

"Pa kao i svake godine bilo je super iskustvo. Naučili smo mnoge stvari i upoznali mnoge drugare i drugarice. Vrijeme nas je poslužilo pa smo mogli ići na bazene i u Akva park u Jagodini."

Todor Mašić ističe da je mnogo naučio:

"Ovo mi je drugi put da idem na kamp. Bilo je ovo fantastično iskustvo. Naučio sam dosta, stekao još više drugara. Malo mi je žao što nisam bio bolji u takmičenjima šuta, pogotovo 2 na 2. Znam da mogu bolje. Svakako sve ovo je odlična škola. Nadam se da će biti još sličnih takmičenja i kampova."

Djecu je na kampu pratio trener Duško Pečenica koji na kraju sumira utiske:

"Meni su djeca bila prioritet, da je njima bilo dobro, da nije bilo povreda da su svi bili zdravi. Zadovoljan sam i pistignutim rezultatima, nadam se da će nas biti još više iduće godine. Želimo da se zahvalimo svim trenerima koji su radili sa djecom a posebno direktoru kampa Branku Zečeviću."