XS
SM
MD
LG

Kovačević: Bitno je da u novu sezonu udjemo pobedom!

Bojan Kovačević započinje svoju drugu sezonu među Zmajevima, od kako je leta 2018. godine pristigao u redove našeg kluba kao pojačanje iz Inđije. Sjajne igre i zeleno-belom dresu preporučile su ga tada brojnim superligašima, ali on sam ističe da je Voždovac bio najkonkretniji, kao i da nije pogrešio u odabiru nove sredine.

Sada, nakon godinu dana i još jednih letnjih priprema, Kovačević je dobro poznato lice na “Krovu”. Istakao se sjajnim partijama na pripremama, pa je i to bio jedan od povoda za razgovor.

Na početku, Kovačević ističe da je zadovoljan onime što je ekipa prikazala tokom priprema u Sloveniji.

– Iza nas je više od mesec dana rada sa novim stručnim štabom, kao i pripreme koje je ekipa odradila u sjajnom maniru. Usvojili smo nove principe igre koje od nas zahteva stručni štab i polako se bližimo onome čemu težimo i kako bi naša igra trebala da izgleda koliko već u prvom kolu u kojem na našem stadionu dočekujemo ekipu TSC.

Kada je u pitanju atmosfera u ekipi, Kovačević iskreno odgovara.

– Mi koji smo duže u klubu sjajno smo prihvatili nove momke, i neću pogrešiti ako kažem da je atmosfera u ekipi zaista sjajna. Tokom priprema smo se svi upoznali i zbližili i nadam se da će se to videti i na terenu. Ostalo je još malo više od nedelju dana da privedemo kraju pripreme , i da pobedimo u prvom kolu. To može biti najbitnija pobeda jer je krucijalno da dobro startujemo, a onda možemo da nadograđujemo igru polako i da idemo ka našem cilju, a to je sam vrh tabele.

U prvom kolu nove sezone, Voždovac dočekuje ekipu TSC iz Bačke Topole. Utakmica se igra u subotu 20. juna, a satnica utakmice će biti naknadno određena.