XS
SM
MD
LG

A sada spektakl, finale prije finala

Novak Đoković vs Roberto Bautista Agut

Novak Đoković i Roberto Bautista Agut igraće prvi meč sutra na Centralnom terenu u polufinalu Vimbldona od 14:00 časova. Biće to 11. međusobni duel ove dvojice tenisera, a Novak vodi sa 7:3 u pobjedama.

Ipak, posljednja dva duela dobio je Španski teniser, prvi u Dohi, a drugi u Majamiju, ali ovo će im biti prvi međusobni duel na travi. Đoković na Vimbldonu igra za peti trofej, a Bautista Agut prvi put u karijeri igra u polufinalu nekog Grend slem turnira.

Rodžer Federer vs Rafael Nadal

A u drugom meču snage će odmjeriti Rodžer Federer i Rafael Nadal u polufinalu ovogodišnjeg turnira, a meč je predviđen oko 16:00 časova. Ne, nije fraza - meč Federera i Nadala u polufinalu Vimbldona je spektakl u najavi.

Biće to njihov prvi meč na Vimbldonu još od finala 2008. godine u koje je Rafa savladao Rodžera i prekinuo njegov nevjerovatan niz uzastopnih pobjeda, te zaustavio Švajcarca u osvajanju šestog uzastopnog trofeja.

Biće to njihov 40. međusobni duel, a Rafa vodi sa 24:15 u pobjedama. Posljednji put su se sastali na Rolan Garosu, gdje je Nadal prekinuo Federerov niz od pet pobjeda u njihovim mečevima. Federer vodi sa 2:1 u pobjedama na travi, a sva tri meča su odigrana u finalu Vimbldona.