XS
SM
MD
LG

Vladanko Komlenović iz Tekstilca u prnjavorski Ljubić

Vladnko Komlenović, vezni igrač i dojučerašnji mozak veznog reda derventskog Tekstilca novi je igrač prnjavorskog drugoligaša Ljubića.

Foto: FK Tekstilac/facebook

Došlo je vrijeme za novi korak, promjenu sredine, jednostavno želio sam nešto drugačije, ali da ostanem u jednu ruku u mojoj Derventi, započinje svoju priču popularni Komi kako su ga zvali Dervenćani.

„Pored toga, nisam uspio postići dogovor s mojim Tekstilcem, a onda se pojavio Ljubić. Ne treba trošiti riječi kakav je to klub i kakvu istoriju ima, a polako ali sigurno idu ka gore. Upravo ti naredni planovi, ambicije koje imaju bile su ključne i postigli smo dogovor“, kaže Komlenović.

 

Lijepe dana karijere imao je u Derventi Komi, a u grad na Ukrini stigao je 2013. godine.

„Drago mi je da sam ispisao stranicu istorije Tekstilca zajedno sa mojim saigračima, kada smo 2014. Osvojili Drugu ligu i postali prvoligaši. Zaista jedan od najvećih usjepha kluba. Ovim putem zahvalio bi se svima u klubu, onima koji su me pozvali, svim trenerima, saigračima, jednsotavno nosim lijepe uspomene u sebi, a u jednu ruku ovo je i moj klub“, ističe Komi.

Da je rođeni Goraždanin postao u jednu ruku dio ovog grada, govori i podatak da je 2017. godine proglašen za sportistu Dervente.

„Veliko priznanje za mene od strane opštine i sportskih radnika, nisam tada očekivao tu nagradu, ali drago mi je što su Dervenćani prepoznali moj trud i borbu za ovaj klub“, zaključuje svoj razgovor ovaj veznjak, koji je tokom svoje karijere nosio dres srbijanskih klubova Zemuna i Mladosti iz Lučana, te Modriče i bijeljinskog Radnika.

Dres kluba sa Ukrine pored Komelnovića, u narednoj sezoni neće nositi ni Ozren Perić, Dragiša Stanić, Zlatko Duspara, Miloš Đorđević, Milan Brković i Igor Susaković.


Tekstilac : Kozara
Krupa : Jedinstvo
Rudar Prijedor : Slavija
Podrinje : Alfa Modriča
Tabela
Poz Tim UT PB N PR BOD
1 Krupa 9 8 1 0 25
2 Rudar Prijedor 9 6 2 1 20
3 Kozara 9 4 2 3 14
4 Alfa Modriča 9 3 1 5 10
5 Slavija 9 2 4 3 10
6 Podrinje 9 2 3 4 9
7 Željezničar Sport Team 9 2 2 5 8
8 Tekstilac 8 2 2 4 8
9 Jedinstvo 9 2 1 6 7