XS
SM
MD
LG

“ Gacko - Fudbalski grad  2019” : Tri na tri prvi put u Hercegovini

Gačani i Hercegovci prvi put u svojoj istoriji imaće priliku da se oprobaju u igri tri na tri, na terenima  JU „KSC“ , specijalizovanim za ovu namjenu dimenzija 20x12, sa tkz. „martinelama“ a sve u organizaciji JU „ Kulturno – sportski centar“ Gacko i Radana Simunovića, entuzijaste i istinskog zaljubljenika u mali fudbal.

Ovaj turnir počeće 2. avgusta i trajaće pet dana, a prijave za jednu potpunu inovaciju u Gacku već su u toku i trajaće do posljednjeg danas ovog mjeseca do 15 časova. Zainteresovani se mogu javiti na broj telefona 065/312-339, kotizacija po ekipi za koju se mogu prijaviti maksimalno četiri igrača iznosi 50 KM, a pobjedniku će pripasti 1500 KM.

Ulični fudbal koji je pravu ekspanziju doživio sa Jelen kupom u Banjaluci, gdje se fudbaleri nadmeću  u igri 4:4, pobrao je simpatije zaljubljenika na petoparcu. Važno je naglasiti da veliko interesovanje vlada za ovaj turnir i van Gacka, a već su ekipe iz Nevesinja najavile svoje učešće. Jedan od organizatora ovog turnira Radan Simunović ističe da sa nestrpljenjem čeka početak jednog noviteta, u gradu koji obožava ovakve stvari.

Ovakvi turniri prava su prilika da se oprobaju na zelenom tepihu svi ljudi koji vole fudbal. Siguran sam da će u pet dana koliko traje turnir uživati svi, kako oni koji igraju tako i svi koji će doći da pogledaju dobar fudbal. Na ovu ideju sam došao jer jednostavno i u malim mjestima moramo pružiti ljudima priliku da učestvuju na ovakvim i sličnim turnira, pa se iskreno nadam da će ovaj turnir prerasti u tradicionalni - kazao je Simunović koji je naglasio da mogu učestvovati svi punoljetni igrači

Petog agvusta, biće dan pauze, jer je taj dan na terenima iza OŠ „ Sveti Sava“ Gacko na programu basket 3 na 3.