XS
SM
MD
LG

Prnjavorski atletičari na Evropskom u Skoplju

Jelena Gajić i Milan Vidović članovi Atletskog kluba "Prnjavor" iz Prnjavora, inače najbolji sportisti ove lokalne zajednice, nastupaće narednog vikenda ne Evropskom timskom prvenstvu u Skoplju.

Nakon niza pobjeda, kao i ličnih rekorda, te uspješnog nastupa na Mediteranskim igrama u Fracuskoj sa finalom i osvojenim petim mjestom.

“Jelena je ostvarila normu i nastupila na pojedinačnom Evropskom prvenstvu do 23 godine u Švedskom Gavlu gdje je uspjela da zauzme šesnaesto mjesto”, naveli su u saopštenju iz ovog kluba.

Vidović je takođe nastavio svoj uspješni niz poslije norme i prošlogodišnjeg nastupa na pojedinačnom juniorskom prvenstvu Evrope u Mađarskom Gýoru na 100m, a u ovoj godini ostvario je normu i nastupio na Blkanskom prvenstvu u Temišvaru.

“Narednog vikenda njih dvoje će sa ostvarenim normama nastupiti za reprezentaciju Bosne i Hercegovine i to Jelena Gajić u disciplinama 800, 1500 i štafeta 4x400m, dok će Milan Vidović nastupiti u sprinterskim disciplinama 200m i štafeta 4x100m”, naveli su iz ovog atletskog kluba.